Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

SLOBODA

Svaka beba po rođenju prirodno doživljava STVARNO, istinski razumije i zna jedno prostorno vrijeme, bez obzira na realnost promjena stanja.
Upravo je to sloboda, nultim karakterom bez rascjepa ličnosti.

Čovjek se potrudio da sve postavi suprotno, kao što je obrnuta slika u ogledalu, umišljanjem nekakve koristi. Za čovjeka bog upravlja slobodnom voljom, a on jedino može slobodno misliti. Mišljenje je posljedica materijalne ovisnosti, subjektivno mentalne logike, osjećanjima emocija.

Sloboda = stvarno nevidljiva inteligentna moć vodika u odnosu na sve elemente i materijale. Inteligenciju stvarno nije moguće vidjeti jer je moć vakuuma, kao što ni istinu nije moguće izgovoriti gramatikom jezika.

Ime i broj čovjeka u matičnoj evidenciji države, nametnuto je nasilje čovjeku da uvijek mora misliti. Pri tome istinski stvarno je logika.

Razumna osoba potencijal mentalnog uma usmjerava na razum, dok se čovjek pravi lud tako što i dalje o svemu misli.

Svima nama jedno sunce je obrazac za doživljaj, razumijevanje i slobodno znanje, a nikako za logično mišljenje. Upravo svaki čovjek o suncu misli nešto po svome.

Umjesto mozga mnogi se služe mudima, nemaju dlake na jeziku kada su činjenice u pitanju. Međutim upozoravam činjenice nisu istina sve dok glasom i knedlom u grlu nisu potvrđene. Drugim riječima netko može nešto znati potpuno, međutim ako čovjek to ne prihvati, od i dalje ostaje mučiti se logičnim mišljenjem. Zbog čovjeka čitavo čovječanstvo oduzima pravo na slobodu doživljaja, razumijevanja i znanja.

Valja čovjeku pomoći da se oslobodi loših navika, predrasuda, vjerovanja, mišljenja, osjećanja. Ako je pojedinac u rascjepu ličnosti, nema tu mudrovanja, nego odbaciti sve čime se negativna gravitacija održava.

Kvalifikacije normalno, pametno, svjesno, vjerski, teoretski, umom, osjećanjem emocija, kulturno, pravdom po zakonu, općenito logikom, suprotno su od doživljaja, razumijevanja i znanja.

U obrani svega negativnog čovjek je osmislio sistem vrijednosti novcem, tako što se sve može kupiti, sloboda, istina, ljubav. Ovo je jako primitivno i glupo, no logično podržano od čitavog čovječanstva.

Što onda?

Početak i kraj informatičkog kruga je slobodno znanje svakog trenutka u doživljaju realnosti.
Protiv mozga i glave čovjek se bori trbuhom i mudima, blokira organizam gutajući svašta, zbog čega sluzava krv uspori i ne dopire u mozak. Tako on ne prihvaća istinu i doživljaj, nego brani ovisnost i logiku emocija.

Sve znaš ako doživljavaš i razumiješ jedno prostorno vrijeme. Umjesto umišljene logike na daljinu, analizu vršiš slasom istine i knedlom u grlu.

















Post je objavljen 11.07.2019. u 20:41 sati.