Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Protuhe


Ka šta svi dobro znate, samo se neki pravu blesavi, blog tjedna služi da bi se poslale snažne poruke.

To je nešto ka da si dobija krunu i lentu i posta miss bloga, pa moreš urbi et orbi poslat poruku o miru u svitu i zaštiti pliskavica i založit se odlučno protiv korištenja šperme od kitova u kozmetičke navade.

Zato ćemo mi ode poslat poruku, šta poruku, krik, jauk čak, protiv ponašanja određeni blogera.

Nazvat ćemo ih protuhe.

Ko je protuha.

Protuha je bloger koji nevinim blogericama, daje lažne nade, da su one jedine i posebne, a sidu na četri pet stolica.

Saćemo ukratko opisat tu pojavu.

Protuha se pojavi stidljivo, ali ne uzimajte to za ozbiljno, to je samo dio njiove opačine, tu i tamo se javi komentarom, meti koji smajlić, pofali uradak, divi se pismi, slini nad kolačin, i tako redon.

Onda protuha postane redovita, a nevina blogerica šta će, pomisli bit će nešto, i zanesena ne vidi da protuha igra simultano na dvaes ploča, ilitiga blogova.

Nevina blogerica, se kvarca, peče kolače, čini frizuru, uskladi ciklus sa protuhinim horoskopskim znakom, riže pancetu, zanemari kućne ljubimce, i popularnog blogera koji jon je oduvik bio sklon, Brez ikakvi namjera da bi je iskoristijo.

I onda, šta bude onda.

Ona napravi pašta šutu, a njega nema, pa se vadi da mu je neko odnija kabel, pa da je zakasnija na avijon, pa mu je bager zagradija auto na parkingu, a istovrimeno kriomice ćurlika okolo po drugim blogovin.

Zato ćemo mi braćo i sestre sada ode na ovom blogu šetemane reć dosta, poslat ćemo snažnu poruku do svemira i nazad, i svim protuhama ovog bloga reć Nećete u Tschawoglawe niste Niprije.

Jer braćo i sestre nemore Niprija bit svako, a svakako nemore protuha, šta mu samo ime kaže.

Zato zapivajmo svi skupa.

Post je objavljen 15.07.2019. u 21:06 sati.