Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossovka

Marketing

Poserumljavanje

Ušlo se tako u neke godine kad skužiš da se ima bora; oko očiju, na čelu, na obrazima...nisu tak prestrašne al brate ima ih.

Prvo šta sam zaključila je da se pod hitno moram prestat smijat; nonstop budeš raskešen i onda se gužvaš ko markizet kad se opere na šezdeset stupnjeva, a ne tamo gdje je na vešmašini nacrtan leptir. Jel mi ne bi bilo pametnije bit onak...ozbiljna ko na fotki za osobnu? Nema rizika za boranje, al nimalo. A plus toga ljudi te i drukčije doživljavaju u ozbiljnom izdanju; skuže da imaju posla sa vrlo ozbiljnom lažnom plavušom koja uopće ne pomiče crte lica ni dok jede.
Osim prelaska u ozbiljnu fazu ( na kojoj tek moram poradit ), kupila sam i serum za - pazi sad - duboke bore. ( Dobro, moje još nisu dubine Marijanske brazde al ako se ne prestanem smijat i ne počnem odma drljat po tim gužvotinama postaće duboke u roku sad. ) Ako je vjerovat onome šta piše na kutiji, ja ću nakon samo sedam dana bit nova Hajdi Klum. Znači stara Hajdi - nula bodova, eto mene iza poserumljavanja da preuzmem sve funkcije. Jer serum sadrži stopostotnu hijaluronsku kiselinu koja će:
- zagladit mimičke linije
- obnovit gustoću kože
- oblikovat oval lica
- izazvat efekt liftinga nakon samo sedam dana korištenja
- spriječit loš efekt sunčevih zraka

Pa jel vi znate šta to znači? Nema majci više frkafuljaka oko očiju i na obrazima. Koža tolko gusta da izgleda ko cerada. Lice koje nije ovalno mijenja se kroz sedam dana u toj mjeri da te više ni rođeni ukućani ne prepoznaju. A tek efekt liftinga; žene lupaju pare na estetsku kirurgiju i zlopate se sa zatezanjem, a pojma nemaju da sam ja otkrila serum koji će me preobrazit u fotomodel, da ne kažem manekenku. Sunce će se samo odbijat od lica kolko je to moćno sredstvo.
Pa još kad prođe prvi tjedan primjene seruma, kad ja napravim masku od kokosovog ulja i natrackam je prije spavanja...vratiće mi se koža u vrijeme kad sam imala šesnajst.
Nemrem iščekat da počne padat mrak, pa da krenem sa poserumljavanjem. Pa umasiram i popijem šlaftabletu i zaspim. Ujutro čim se probudim juriš pred špigl, da vidim kolko je eliminiralo zgužvanaca. I kroz sedam dana - tadaaaa, gleda mene Hajdi iz špigla veselo pjevajući, kaže - alzo guten morgen, šacilajn, kako si mi zapeglana jutros.

Moraću svima objašnjavat da sam to zapravo ja a ne ona, i da kad prođu tri tjedna opet mogu čarobirat sa serumom. Iza te druge primjene bi se mogla recimo pretvorit u Šeron Stoun. ( Monika Beluči otpada, već smo konstatirali da mi je kosa prekratka i da mi se ne da farbat u naglotamni kesten ).
Biće to preobrazba par ekselans.

Post je objavljen 15.07.2019. u 17:27 sati.