Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Commedia divina

Ka šta ste mogli primjetit, ostavku je da osvišćeni utjerivač Istanbulske konvencije, i Marakeshkog sporazuma, i otimač referenduma kao izraza volje naroda, njegov anemični šef ga je eliminira jer je skupina antifašista, zaključila da je Faljen Isus Lovre, od štale napravija apartmanski objekt.

Naime u svijetlim tekovinama antifašizma je zapisano da nema veze ako narodu ukradeš volju da odlučuje, pogubno je samo pritvaranje štala u apartmane, jer se ograničena seljačina more obogatit, a socijalistička revolucija se ne more vodit s bogatim seljačinama, reka je još davno drug Moša.

Anemični govnar je eto nakon ćurlikanja s opajdarom u emigraciji u Beogradu, i spašavanja imaginarnih žena po fejspuku, primio i predstavnike djelatnika iz sustava socijalne skrbi.

Doduše primio ih je tek kad su jednu od njih ubili, a drugoga teško ranili.

U zemlji u kojoj dezerteri postaju premijeri, a doušnici tajnih službi predsjednici, u kojoj vladu koordinira predstavnik okupatora, valjda je normalno da se, umjesto da se djelatnicima u sustavu osiguraju normalni uvjeti za rad, ćurlika s opajdarama, sklonima samopromociji.

Približavaju se i precjednički izbori, ima sve više kandidata, uglavnom na ljevici, pa se eto kandidira propali diplomata s bolnim preponama.

Jebate koji bi to tandem bio, anemični i preponaš, oba dezertera.

Osim preponaša javila se i neka iz radničke fronte, čijih svi trista članova ne bi mogli skupit zajedno, radnog staža da jedan od njih ispuni uvjete za penziju, ženska lupeta take gluposti da je to za ne povirovat, šta i nije tako zabrinjavajuće, ne moraš bit pametan da bi bio precjednik, to nije uvjet, stravično je da je ta individua bila ili još uvijek je profesorica nečega na nekom fakultetu.

I kao šlag na kraju, javila se o Dalija, koja je još jedanput svjedočila proporcionalan odnošaj između manjka inteligencije i viška ega.

Glasove psihičkih bolesnika će podijelit Kolakušić i Pernar.

Ipak najzanimljivija bitka će se vodit na desnici, tamo će se aktualna precjednica obračunat sa još jednim dezerterom Mirom Škorom, pa će obzirom da preponaš nema nikakve šanse, o ostalima da i ne pričamo, svi pravi antifašisti s mojom prijateljicom Annaboni na čelu morat glasat za Kraljicu jer je u komitetu odlučeno da je manje zlo od Škore.

Zar nije život nenadmašan, koji komediograf bi smislio scenario u kojem će Anči, sekcija antifa s bloga, Srbi, Jugosloveni, homoseksualci, i ostali glasat za kandidatkinju adezeja, Kolindu kraljicu Hrvata.

P.S. Pozdrav veliki majci svih Eskima, i Ribi koji pliva.

Post je objavljen 10.07.2019. u 20:41 sati.