Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/samojaa

Marketing

Kad ti život da limun.....

....ti napravi oranđadu. Tako odprilike ide u mom životu. Sve se okrenulo u krivom smjeru i treba sada to ispraviti. Prvo je trebalo smiriti nemire i strahove u meni,posložiti glavu.
Prvo i jedino bitno je da dovedem zdravlje u red. Ok ali nalazi su puno gori od očekivanog. Ustvari,nisam se uopće tome nadala. Nisam očekivala da će se ta beštija usuditi nastaniti kod mene. Ali je.... jadna joj majka,ne zna s kim posla ima.
E sad....odlučili smo ne pričati o tome djeci. Najstarija samo zna. Malena putuje tati u Njemačku. U planu je obaviti što više dok se svi ponovo ne skupimo krajem ljeta. U planu je da ja sama sa sobom ostanem čista u glavi. U planu je i posao. Jednom,kada bude sve ok. U planu......puna mi glava planova ali ne znam od kuda krenuti.
Onda mi sine.....idemo u šetnju. Mi cure....moja najstarija i najmlađa.....idemo počastiti centar grada svojim prisustvom :)))


Krenuli smo uspinjačom ( nakon puuuuno vremena) na Gornji grad

Posjetile smo park Grič

Uživale u pogledu na naš prelijepi grad

I naravno....ja ko ja....mam sam si našla frajera koji me tak pažljivo sluša.

Naravno,Maleni me iznenadio....moram povratiti izgubljene kalorije, kaže :))))
Dan je bio više nego divan ali eto....san na oči neće. Treba pokoriti taj strah i uživati....Mogu ja to.....Mogu i moram!!!!

Post je objavljen 09.07.2019. u 23:36 sati.