Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ZAŠTO PROMETNA POLICIJA U BJELOVARU RADI POSAO KOMUNALNOG REDARA - JE LI PROMETNA POLICIJA PRISTRANA? (1. DIO)


NA SLICI SE VIDI IZA MENE GDJE JE PARKIRAN MOJ AUTO.

ZAŠTO PROMETNA POLICIJA U BJELOVARU RADI POSAO KOMUNALNOG REDARA - JE LI PROMETNA POLICIJA PRISTRANA? (1. DIO)

Na fotografijama možete vidjeti parkirani kamion u Vukovarskoj ulici u Bjelovaru, na zelenoj gradskoj površini, i tu vozač kamiona danima parkira. U četvrtak, 04.07.2019., u 17;38 sati, došao je prometni policajac Mladen Lacković, sa službenim kolima iz promete postaje Bjelovar, i vozača pozvao iz njegovog dvorišta, te mu kazao da makne kamion, ali tom prilikom mu nije napisao kaznu. Znači, dozvao je šofera u njegovom dvorištu, tj. kući - niti ga nije zatražio prometnu i vozačku dozvolu... Te, je Lacković ubrzo otišao.

Ja sam danas (09.07.2019.) na vrlo kratko stao (u 20,05 sati) sa svojim vozilom kraj linije za parking, ispred kafe bara "Art", odnosno trgovačkog centra KONZUM, znači nisam parkirao ni na nogsotupu, niti gdje bi ikome moje vozilo smetalo. Za par minuta je došao prometni policajac na motoru Mario Brežnjak, broj značke MUP RH, 39423., ja sam tada bio kraj svoga vozila, i on zatražio je od mene prometnu i vozačku dozvolu, i počeo mi pisati kaznu od 300 kuna.

Kao prvo ovaj dio posla trebao bi odraditi komunalni redar (radi se o javnoj gradskoj površini) ako sam ja krivo parkirao svoje vozilo, koje nema nikakve veze sa prometnim prekršajem. Kao drugo iz ova dva primjera možete vidjeti tipičnu pristranost prometne policije u Bjelovaru. U Bjelovaru stvarno ima na stotine krivo parkiranih auta ali prometna policija se bavi smao Brankom Stojkovićem, i njemu piše kazne. Policija se bavi trivijalnim stvarima, dok u društvu vlada teško bezakonje i kriminal...

Prije nego što je došao prometni policajac na motoru vidio sam u blizini u civilu prometnog policajca Josipa Vincelja, dok na terasi je sjedio bivši nečasno skinuti iz policije policajac Željko Petrić. Smatram da je netko od njih pozvao policiju protiv mene, kako bi mi uzvratio i osvetio se, zbog toga što sam ih prije prijavio unutrašnjoj kontoli policije MUP-a RH., u Zagrebu.


NAPOMENA: Ako se stvarno utvrdi da sam se krivo parkirao - ja ću platiti kaznu, i neću reći "A". Moram ovdje kazati; da nije u redu to što se radi u policiji i kome takvi policajci služe?!

------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 09.07. 2019. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5035.





Post je objavljen 09.07.2019. u 22:38 sati.