Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Lithophaga Lithophaga

Ajme čula san da si dok san ja u nekon vali sanjala o jogurtu, bila se izmasirat i da te je oni Rajko ispleska po guzici.

A je ne mogu reć da nije, Ankice tribala bi se i ti zeru ispleskat, da ti se zeru smanji neuroza, večeras idemo na večeru, vodi me na prstace.

Ajme ne spominji mi prstace, odma mi pane mrak na oči, prvo se ona Aida uslikala sa prstacin, i sad bi se svaka kokoš davila u prstacin, a i ona rošpija, ja san glupača mukte slala limune, a oni kreten bi nju pita sa prstacin, ajme je mi se gadu, više od one šta je pušila po blogu.

Jebate jesi se navila, jebe mi se za prstace, zaskočila bi ga i da me odvede na manistru usuvo, iđen se depilirat i zeru plaknit za večeras,

Pile moje, sve je tvoje
Ovo more pile moje
Pile moje sve je tvoje
Ovo more sve do zore

Ajme nje, njon se piva a meni nije do života, da prstaci jebli ih prstaci, i onu Aidu, kad san ja bila u komitetu omladine, ona je skakala na laštik, prisili jon prstaci dabogda.

Triba mi neki losijun za tilo, da lipo miriše.
Evo ovi je dobar, sa kokoson i caton, koji će te to njuškat Julija, navalit će na tebe ka na sladoled, valjda nije neki naš, za ove naše bi se tribala natrljat paprčkom od janjca.

Nije apotekarice, nije naš, furešti je, ajme kako me danas ispleska po guzici, još mi je vruća oš pipnit.

Ajme daj da vidin, di si našla toga, ja san tila da me Zdene zeru ispleska, pa san se naguzila priko kauča.

I šta je onda bilo, je li te ispleska.

A nije metija mi je pivu i pepeljaru na guzicu, seljačina ništa ne razumi, vodila san ga i gledat prdeset koluri sive, pa je zaspa, taman je oni zaveza onu žensku kad moj Zdene rče ka konjina.

Ajme baš nemaš sriće, more bit sa bi i ti tribala nać nekog fureštog, inače ćeš ostat neispleskana.


Post je objavljen 07.07.2019. u 19:45 sati.