Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

SVJETSKI KUP U OBARANJU RUKE U WESTINU


NATJECATELJI IZ ČETIRI KONTINENTA

U nedjelju, 7. srpnja 2019. godine u zagrebačkom hotelu Westin na 17. katu održat će se šestu godinu zaredom Svjetski kup u obaranju ruke „ZG STRONG“.

Osim najboljih hrvatskih natjecatelja nastupiti će i tristotinjak top natjecatelja iz tridesetak država Europe, Amerike, Azije i Afrike. Ove godine posebno se očekuje i open klasa desne ruke, u kojoj se pobjednici svih težinskih kategorija, koji su već osvojili novčane nagrade, međusobno bore za naslov ukupnog pobjednika Svjetskog kupa.
Boje Hrvatske u najtežoj kategoriji branit će Josip Poleš iz Sinja, 207 cm visok te gorostas, piše u najavi, iz Dugog Sela Viktorio Sović. Obojica su višestruki prvaci Hrvatske u najtežoj kategoriji, a Viktorio je trenutno sedmi na svijetu, što je jedan od najboljih seniorskih uspjeha hrvatskih natjecatelja.
Najbolji hrvatski reprezentativac u kategoriji osoba s invaliditetom te aktualni prvak Europe u kategoriji -70 kg, Luka Drokan je najozbiljniji kandidat za osvajanje prestižne titule Svjetskog kupa za osobe s invaliditetom.
U nedjelju će nastupiti i žene te početnici te se mogu oprobati svi koji nisu do sada nikada nastupali na profesionalnom natjecanju.

"Navratite i oprobajte se ili samo sjednite i uživajte u vrhunskim športašima ovog u svijetu vrlo popularnog športa" -piše u najavi za Svjetski kup u obaranju ruke .



Natjecanje počinje u nedjelju u 9 sati i traje do 18 sati u kom će vremenu biti kvalifikacije i finale težinskih kategorija.
20:00 - 21:15 sati - OPEN klasa i finale žene te osobe s invaliditetom
www.obaranje-ruke.hr

Svjetski kup održava se pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH, gradonačelnika Grada Zagreba te Središnjeg državnog ureda za šport.



Post je objavljen 03.07.2019. u 23:56 sati.