Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Otvori Marija vrata


Ajme šta je vruće, spotila san se ki kobilA, rekla je apotekarica Zdeni bageristi, moran se ić istuširat.

Štaš se opet tuširat, treći put odjutros, i šta se špricaš sutin smradovin, pocrkat će sve muve u mistu, i kakve su ti to šondule šta svitlu, biće si opet išla a Ankicon u Karle kupovat postole, lako je njon, njon je muž likar, mito i korupcija, ne mora on kopat kanale po zvizdanu ka ja, uostalon di se ti parićaš.

Iđen nešto doli do hotela, mali Mate poštarov i neki njegov prijatelj otvaraju poduzeće, pa su pozvali mene i Juliju na otvaranje.

Bogami ako se i Julija toliko pere nestaće vode u mistu, a kako to da mene niko nije zva na otvaranje.

Ma to ti je više poduzeće za ženske.

Šta otvaraju psihijatrijsku ambalantu.

Joj Zdene koji si ti šaldžija, nešto ka kozmetički salon otvaraju, Ajde iđen ja evo su došle po mene Ankica i Julija.

Alo vas dvi mogle ste doć šta popit, umisto šta se guzite tu po ogradi, jeste li se vas dvi našpricale ka ova moja, denu dođite da vas Zdene onjuši.

Ajme koji je ovaj Zdene seljak, gori je od onog gastarbajtera, nego Julija kakvi je taj Matin prijatelj.
Mali je ka cukar, poćućala bi ga ka mentol bonbon, jedva čekan da me izmasira, oš se i ti Ankice masirat.
Bome neću mene masiraju muž i dica, a bija bi i krš i lom u pisničkom svitu da se ja izmasiran, evo i Ineske, i Merice, alo vas dvi, di ste krenile.

Di i vi, na otvaranje di bi drugo, Eno i don Petar je krenija.

Jebate ali će se i on masirat.

Neće on će blagoslovit stol za masažu, tebi je Julija samo masaža na pameti.

A bome ke otkad san vidila onog Matinog prijatelja samo bi se masirala, a oš se ti Ineska masirat, vama mlađima to i ne triba.

Ajme Julija šta ti je, ja mislin da bi Špiro u papar učinija onoga koji bi ruke name metija.

Ajme i mene je straj da Zdene ne popizdi pa bageron sve ne potaraca ako čuje da me je neki drugi gnječija.

Ajmo ženske, Zakasnit ćemo, kad navalu one debelguze švabice, neš nikad nA red, Eno Matinog ćaće Ajmo šnjin.

Evala in šjor pošćer, kako ste, je li istina da vi u poštu morete čitat sve emajlove, ajme šta bi ja to volila, sve bi znala, pa bi mogla davat informacije kome ja oću.

Nije Ankice, nije istina, jebe mi se za ote emajlove, puna kapa mi je i oni tvoji limunova, još bi mi samo tribalo da vatan te emajlove.

Živili šjor pošćer, znate šta san van tila reć, ako vi nemate mista more Matin prijatelj bit kod mene, ja iman slobodnu sobu.

E Julijeta šta ti radiš s ovon Ankicon, al nije nikidan svašta kontra tebe govorila, da si laživa guja šta sikće, ili tako nešto, moga bi i ja kod tebe u sobu, šta bi ti falilo, altroke u sobu, i u posteju bi moga.

Je baš mi taki triba, da salmonelu dobijen od smrdljivi jaja.

Ajme šjor pošćer biće ste vi masu ponosni šta Mate otvara poduzeće, prvi salon za masažu u misto.

Je ponosan san za popizdit Ineska, sin će mi gradit karijeru trljajuć tuđe guzice, a ja san mu četrnajst godina plaća fakultet, vi mladi ćete uništit turizam, samo bidnima fureštima oćete vazest novce, mi smo kad su turisti počeli dolazit u misto, masirali furešte mukte, i mazali ih su copertonom, Nu ove budaletine s kombijon zgazit će nas.

Jeba mu pas mater neodgojenu, šta ono piše, catering Kupus, janjetina na sto načina, ajme kako ja znan super kuvat, prava san umitnica u kužini, to kad ja kuvan...
Dobro je Ankice udala si se, nemoraš se više falit, Ajmo don Petar će doć prija nas, a bila bi šteta da vas ne poškropi blagoslovljenon vodon, i ne istira sotonu iz vas

Post je objavljen 03.07.2019. u 05:59 sati.