Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/usvijetutajni

Marketing

to play out a player...






Nisam nimalo osvetoljubiva osoba. Iskreno, čak i sam koncept mi je pomalo stran i nerazumljiv. U 95% slučajeva. Međutim, ima ta jedna situacija u kojoj, imam potrebu djelovati. Sad kad o tome razmišljam to možda i nije iz osvete nego iz moje silne potrebe da popravim sve slomljeno i vratim ljudima vjeru u druge. Dakle, ajmo biserima dokazati da nisu generalno sve žene tako loše...i da nije sve toliko lako manipulirati. Pogotovo ovo drugo...

Ispada da najjače nasjedam na baš onako rogate primjerke mizoginih šovinista koji će svaku priliku iskoristiti da mi nataknu na nos koliko su žene grozne. I eventualno provoditi na meni neku osvetničku krusadu protiv svih žena koje su im nešto skrivile u životu. Igra i uloga koju ja znam objeručke prihvatiti.

Jučer sam završila kod frenda na balkonu s najboljim pogledom u gradu valjda...uz pivu i sir i laprdanje o svemu i svačemu, nekako se ipak glavnina svela na ove...profulane pokušaje.
Šokirala sam se kad sam shvatila...da je i on zapravo igrač. Ne djeluje tako, no, njemu je lov sport...i sve ostalo je gotovo podređeno tome. Vjerojatno bi da se radi o nekom drugom poželjela išamarati ga. Ovako, pošto ga od starta gledam kao brata koji mi je beskrajno drag, toleriram mu i koji "prekršaj". Dogovorili smo se čak i da nekom prilikom odemo zajedno kako bi proučila taj fenomen...odabira, izdvajanja i uletavanja žrtvi. Možda nešto naučim.

Ako izuzmem činjenicu da između nas od privlačnosti nije bilo ni traga iz nekog razloga (iako je dečko oličenje zgodnog i posloženog tipa)...rekla bi da je mene zaobišao čisto zato što zna da sam...previše mekana i dobrica i ne zaslužujem to. Tako nešto je i bio spomenuo, vjerujatno ću i pitati da potvrdim sumnju. U tom slučaju, nekako je...lijepo, biti izdvojena kao netko s kim se ne igra tako. S druge strane, pomalo je uvreda za sve one...koje prođu kroz taj stan, samo jednom.

Nedavno sam bila izigrana na toliko brutalan način da sam ostala u šoku. Mislila sam da samo curice, navlakuše na taj način mogu funkcionirati. Ne od brda odvaljeni, samostalni i uspješni, pravi frajeri. Primjerak kojeg bi da imam prilike s guštom zeznula...iako znam da je to nemoguće jer...da bi nekog povrijedio taj netko ipak mora skinuti neku trunku onog garda sa sebe i pustiti te do sebe. Što ovaj apsolutno nije bio u stanju. Ali, bilo bi lijepo...ima i ta igra svojih čari.

Kako bilo, upravo me taj i takav (uz malo okrhnut ponos) naučio da prvi puta u životu ne pristanem na malo. Već da zaslužujem puno. Nakon prvog dejta sam otišla kupiti fini skupi parfem. Pa kompletnu garderobu obnovila u zadnjih par mjeseci. Sad hodam okolo kao netko tko će u jednom trenutku voditi svoj posao. Digla sam glavu, nasmijala se, okrenula se na peti još u startu kad sam vidjela da gospodin savršeni mene ne vidi. Nema mjesta u tom ogledalu za ništa osim širokih ramena i ponosa. I neka...imam i ja svoj, negdje sam ga iščeprkala ove godine.

Neću reći da ne boli biti...nečija kratko korištena igračka. Daleko bi teže i bolnije bilo, da sam to i ostala.

A svim igračima...ipak želim da jednom padu na dupe...kad ih neka mala onako, dooooobrano, spusti na zemlju ;)








Post je objavljen 29.06.2019. u 06:02 sati.