Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nisaneldiablo

Marketing

DOMI u Šibeniku...

Gotovo, finito!... danas se zatvara 59. Međunarodni dječji festival šta je traja od 15. do 29. lipnja. Kako znadete u međuvremenu san bija u Beogradu pa u Zagrebu tako da nisan baš ima ni vrimena a ni volje ić među dicu pogotovo šta je doslovno po grada raskopano. Poljana, glavni gradski trg pritvara se u trokatnu podzemnu garažu sa 256 mista, sve je zagrađeno i radi se svon forcon jer bi tribala bit ka gotova dogodine u ovo vrime !?
Jutros, aj da mi nebi promaka taj šušur u gradu... sidnen na moju splićanku, Vespu,šta san je kupija u Splitu i to u pravom dilu Splita, u Varošu. Uputin se tako u centar u kojem san prije daniva i noćiva, rodija se, radija... i da mi nije Vespe ritko kad bi vidija stari dil grada pa sad kad i oden judi mislu da san furešti kad sve okolo slikajen.... maaa zezan se, oden, zaletin se ja više puta i na kavu... s motoron je sve lakše i uputin se napravit koju sliku da se mogu ovde pofalit..



lit..









Obzirom da je jutro, osim stranaca i nema puno dice a puno ih je i otišlo... zadnji je dan!
Grad je pun ovih lipih zastavica šta su dica crtala i baš je lipo! ... i tako odajuć najedanput ugledan DOMIJA... nisan moga virovat.. odkad je nesta tražija san ga po Sloveniji u Beogradu, Zagrebu... a on ovde ispri nosa! :)))



Naravno, nije to bija naš pravi kumpanjo DOMENICO... pa san nastavija sam điravat... evo još malo slika..










Sa izložbe dječjih radova slika san samo ova dva, di bi stalo da san slika sve






Za kraj dva zaljubljena goluba.. ka da tražu gospin blagoslov...




Vatromet nećemo čekati!... pozdravlmo svu dicu svita, zaželimo in sritan put doma, sritno ditinjstvo u sritnim obiteljima i uz one koji ih volu, da in Bog da zdravlja i čuva ih od zla, da ostanu razigrana i ne postanu nasilna dica, da poštuju svoje roditelje i sve ljude, da nam dogodine opet dođu i iznova prezentiraju svu svoju kreativnost ostaloj dici svita.
Stojte mi dobro!... Voli vas i pozdravja, nisan EL DIABLO

Ako koja od njegovi blogerica koje je osvaja zna di je pravi DOMENICO
neka ga nagovoru da se vraća vamo.. neman se skin kontreštavat! :)))


Post je objavljen 28.06.2019. u 18:45 sati.