Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Prolaze vreli daniOsim jučerašnje junakinje dana bilo je još, najblaže rečeno, čudaka. Ja sam se u najtopliji dan godine uputio pješica na seminar, negdje desetak kilometara, bez kape, vode, ičega. Imao sam doduše pljosku u torbici, al to naravno nije bilo baš od neke pomoći. Nakon jednog promašaja staze pred ciljem stigao sam točno u minutu, sala je bila puna, a ja sam s olakšanjem našao mjesto kod izlaznih vrata. U sali nije bilo klime, al su se srećom opskrbili s velikim količinama flaširane vode. Jednu sam odmah svladao.
O seminaru ne bih trošio riječi. Predavačica objašnjava kako pisati pripreme za sat. Kolegica iz publike govori da je savjetnik od nje tražio nešto potpuno drukčije. Predavačica govori da je najmudrije raditi pripremu novisno kome je namjenjena. Zaključujem da bi za jedan sat trebalo raditi tri pripreme, jednu za školu za život, jednu za savjetnika, i jednu za školsku pedagošku službu, divno.
Na povratku sam iz klimatiziranog busa s nevjericom promatrao što sam sve pješice prošao. Izašao sam iz autobusa kod Indeksa napraviti par fotki prije povratka doma.
Jutros se igram s fotićem dosađujući se u dugom redu supermarketa, barem sam našao ljute papričice.

Post je objavljen 28.06.2019. u 12:21 sati.