Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

PITAM VAS: TKO IMA HRVATSKU U BJELOVARU?! (1. dio)



PITAM VAS: TKO IMA HRVATSKU U BJELOVARU?! (1. dio)

Vi ne znate odgovoriti na ovo moje postavljeno pitanje; ali ja ću vama reći - tko ima Hrvatsku u Bjelovaru, Hrvatsku ima milijarder Petar Radaković (Srbin), on i njegova žena i dva sina. Radakovići su vlasnici više od pola grada i okolice, te i dobar dio imovine u Hrvatskoj.

I to je jedan od dokaza da rat se nije vodio za samostalnu i suverenu Hrvatsku, za Hrvate i Hrvatice. Već se je rat vodio za pljačku, i da se sakriju svi komunistički zločini, i za ratno-profitersku Rimokatoličku crkvu. Ne čitam to "smeće od novina" Bjelovarski list, ali slučajno sam vidio novinski članak na stranici 4 i 5., od 24. lipnja 2019. godine, o general pukovniku Mili Ćuku iz Rovišća.

No, ovih dana sam nekoliko puta putovao kroz općinu Rovišće, i u dva navrata sam vidio "crni gusti dim" na izlasku iz Rovišća, prema Žabnu. Sve mi je to nekako izgledalo kao neki "mali Černobil", jer nekoliko dana već tu gore neke čudne materije... Nitko ne zna što se u livadi spaljiva? Po boji dima neka građani sami zaključe, kad pogledaju moje dvije video snimke na kanalu You Tube.

Svojedobno sam već pisao o tome kako za vrijeme rata na ciglani u Rovišću spaljivale su se kemikalije od farmaceutske industrije "Pliva". Ta ciglana je bila pravi "krematorij", jer i lešine su se spaljivale jedno kratko vrijeme. Kad sam pročitao članak o Mili Ćuku, prvo sam se jako nasmijao, ali i jako su me te laži naljutile..

Mile Ćuk je kazao mnoge neistine i laži. Jedna od mnogih laži je: da je molio (pokojnog) Franju Tuđmana, da ne ide u Beograd (Srbiju) da će ga tamo ubiti. Tuđman je više od pola svoga života proveo u Beogradu i Srbiji, a za vrijeme izmišljenog "Domovinskog rata" kada su se radile mnoge pljačke i zločini, Tuđman se je susreo sa Slobodanom Miloševićem, ravno 47 puta u Karađorđevu.

Između ostaloga te ratne godine 1991., Franjo Tuđman, Vladimir Šeks, Ante Marković, Stjepan Mesić,.., i drugi tobože Hrvati su imali u SFR-Jugoslaviji, državne funkcije, i to sve do 25. lipnja 1991. godine, do tobožnje neovisnosti Hrvatske. Nikakva Hrvatska nije stvorena, to su laži i obmane političkih prevaranata i svećenstva...

Mile Ćuk se je uzdigao uz Josipa Manolića, jer je bio njegov obavještajni kadar u SZUP-u u Bjelovaru. Bivši partizanski krvnik i ratni ubojica Manolić, je unaprijedio Milu Ćuka, tog kriminalca, koji je odradio mnoge kriminalne poslove za Manolića. Ćuk je sakrio pravu sliku otkapanja šume Lug, u kojoj je Manolić poubijao kao partizanski major OZN-e mnoge zarobljene ljude.

Mile Ćuk je sakrio film koji je SZUP snimao otkapanje kostiju 1992., u šumi Lug, tada je Ćuk bio načelnik SZUP-a u Bjelovaru. Poslije je Mile Ćuk kosti poubijanih ljudi odvezao za Zagreb, i onda su tobože kosti vraćene nazad u Bjelovar, i tko zna što se sad u kosturnici u Trojstvenom Markovcu, odnosno u šumi Lug nalazi...

Nekoliko sam puta javno već upitao Milu Ćuka "mistifikatorskog hrvatskog generala" gdje je film od SZUP-a i zašto ga se ne prikaže javno građanima. Mile Ćuk od Josipa Manolića je nagrađen za "trgovinu sa kostima" od žrtava. Nagrađen je sa činovima i otilaskom u Zagreb.

Ne treba zaboraviti i ovo da Mile Ćuk je postao ravnatelj i zapovjednik 1. Gardijskog zdruga, koji je sa vojskom radio bjelovarsku obilaznicu, te je stavljao, kamenje i šoder, beton i asvalt preko pet masovnih grobnica i stratišta jama, gdje je partizanska vojska od Manolića, streljala i poubijala na tisuće ratnih zarobljenika. A radi se čak preko 5000 ubijenih ljudi.

Sad možete vidjeti za kakve ratne zasluge je sve nagrađen Mile Ćuk. A ja neću šutjeti kao mnogi, ili bolje rečeno ostali mentalno bolesni ljudi. Ja sam jedini čovjek koji govorim istinu, i nedam se nikome zaplašiti... U toj "pišljivoj novini" piše kako Mile Ćuk nikada nije davao izjave za javnost - kad ne zna govoriti i ne barata sa nikakvim istinama...

Jednom prilikom kad su vojni kamioni dovozili šoder, za bjelovarsku obilaznicu, u dnevniku HRT1 Mile Ćuk, je kratko kazao: "uvezli smo šoder", umjesto da je kazao - navezli smo šoder. To je bila prava i živa sprdačina! U selo Kusonje kod Pakraca su poslani na ratište 20 ZNG-ovaca. U klopki su smrtno stradali 18 ljudi, a ono što je zanimljivo rođaci (šogori) od Mile Ćuka, lažnog hrvatskog generala, dvojica su ostali živa.

Za tu promašenu i izdajničku akciju su krivi: Jure Šimić (predsjednik štaba TO), Mile Ćuk (načelnik SZUP-a Bj.), Stjepan Budinski, Stjepan Ivanić, Stanko Štimac, i dr. Ne traba zaboraviti da je Mile Ćuk surađivao sa KOS-om od JNA, da ovdje sad opširno ne pišem kakve je sve poslove za njih odrađivao.

Smijeh me uhvati kad u "žutoj štampi" piše da Mile Ćuk je imao misiju. I da je oduvijek pratio rad političkih disidenata. Ja sam jedini čovjek u ovoj nominativnoj Hrvatskoj, koji je potpisao i predao kaznenu prijavu državnom odvjetništvu protiv Mile Ćuka, i njegove kriminalne bande, koja je rušila i palila tuđe kuće, ubijala zarobljenike, i stilski sakatila ljude kao i zločinac Manolić.

Pitam javno "šarlatana" Milu Ćuka, kada ćeš mi dati onu obećanu 1991., automatsku pušku, za onu pušku koju sam vratio KOS-u, jer tako si ti onda naredio, na barikadi na mostu rijeke Bjelovarske, kad smo razoružali oficire i vojsku JNA. Došao si u pratnji KOS-ovaca i njihovog službenog vozila.

Evo, pitam te Mile Ćuku, zašto si na bivšem Radićevom trgu u Bjelovaru podijelio 40-tak stanova lažnim braniteljima i lažnim invalidima rata, koji su poslije gotovo svi te stanove u zgradi prodali ili zamijenili za nešto drugo, jedan od tih lažnjaka je Dragan Bobek, koji je prodao dva vojna stana a onda se vratio živjeti u svoju kuću u ulici Vijenac u Letičanima. Za vrijeme rata si Bobeka slao da dolazi na vrata mog stana - da me moli da ne pišem više o tebi...

NAPOMENA: SLIJEDI DRUGI NASTAVAK - PITAM VAS: TKO IMA HRVATSKU U BJELOVARU?! (2. dio)

------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 27.06. 2019. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5009.


Post je objavljen 27.06.2019. u 19:55 sati.