Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

prstaci

evo je ona vijećnica u gradskom vijeću grada splita napravila grešku u koracima, a za sve je kriv fejspuk, jer se tila pohvalit selfijem sa prstacima koje je pojila u neumu. oma su je dušebrižnici za čistoću morala napali kako je kao dužnosnica sudjelovala u ekocidu. al ajmo redom.

prstaci su u hrvatskoj zaštićena vrsta i sasvim je normalno da se za izlov i konzumaciju istih naplaćuje drastična kazna koja doseže do 30.000 kuna. međutim, u bosni i hercegovini oni nisu zaštićeni i mogu se slobodno izlovljavat a samim tim i konzumirat. neznan u čemu je problem da neko jede prstace u neumu!!?? pa onda kad se malo dublje uđe u psihologiju na površinu ispliva sav jal, zavist i ljubomora onih koji nisu u mogućnosti jist prstace, ne zato šta su možda skupi nego nisu dostupni pa onda drže moralne prodike onima šta su pojili nešto u državi u kojoj je to dopušteno. to je isto ka da one saudijce kad se vrate doma bičuju i obise u kavez na javni trg u riadu zato šta su se oblejali i išli na kurve u dubrovniku.

pun mi je kurac više tog licemjerja i lažnog morala. ajmo da vidin onoga koji neće jist prstace iz moralnih razloga kad mu ih posluže, pa čak i ode di su zabranjeni. a baj d'vej šta je sa ostalim školjkama? one se mogu izlovljavat jer in netriba sto godina do veličine od 10 centimetara. i kad san već kod toga onda da spomenem i ljušture tj. periske. one su zaštićena vrsta ne zbog toga šta su je ljudi izlovljavali nego zato šta su zagadili more. jel to onda znači da ćemo zabranit svim jahtašima da seru, iako nam je turizam glavna gospodarska uzdanica!?

Post je objavljen 26.06.2019. u 13:34 sati.