Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

PITAM GRAĐANE: DA LI JE SUKOB INTERESA NOVO KREDITNO ZADUŽENJE GRADA BJELOVARA DA SE SPASI KRIMINALNA DJELATNOST INVENSTICIJA OD BIVŠE GRADONAELNICE ĐURĐE ADLEŠIČ I BIVŠEG GRADONAČELNIKA ANTUNA KORUŠCA?!




PITAM GRAĐANE: DA LI JE SUKOB INTERESA NOVO KREDITNO ZADUŽENJE GRADA BJELOVARA DA SE SPASI KRIMINALNA DJELATNOST INVENSTICIJA OD BIVŠE GRADONAELNICE ĐURĐE ADLEŠIČ I BIVŠEG GRADONAČELNIKA ANTUNA KORUŠCA?!


Prvo: Tko je odgovarao što novo izgrađena tržnica sa zgradom i drugim objektima je stajala napuštena preko dvadeset godina?!
Grad Bjelovar je odlučio na čelu sa gradonačelnikom Dariom Hrebakom na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća, na prijedlog potpisan od strane Hrebaka, gradonačelnika grada Bjelovara, kupiti i poslovnu zgradu sa dvorišnim ankesom u Frankopanskoj ulici (dugoročnim kreditnim više milijunskim proračunskim zaduženjem) koja već skoro dva desetljeća nije u upotrebi ,a veći dio te nekretnine, dvorišni, nikada nije niti bio završen i u katastrofalnom je "pljenivo i vlažnom" stanju.

Dario Hrebak u Hrvatskoj poštanskoj banci ima dugoročni osobni kredit od 1.222.853,98 kn (milijun dvjesto dvadeset dvije tisuće osamsto pedeset tri kune i devedeset osam lipa) sa kamatnom stopom 3,3% na period od 16 godina. Kredit je zadužen 2018.-te godine. Mjesečna otplatna rata kredita je 8.206,29 kn (osam tisuća dvjesto šest kuna i dvadeset devet lipa).

Na gradskim vijećnicima, Grada Bjelovara je provjere je li u ovome slučaju došlo do mogućeg sukoba interesa jer može bitno to nisu provjeravali kada su prijedlog za kupovinu nekretnine u Frankopanskoj dobili u ruke. Hoće li druge pravne službe ržavne uzeti u ruke stvar. Što se nas tiče, ta kupljena nekretnina je potpuno ne isplativa i da bi došla u punu poslovnu funkciju/namjenu treba u nju uložiti, prema realnoj procijeni, još dodatnih 10.000.000,00 kuna. Sve će plaiti iovako bijedni i sirotinjski građani grada Bjelovara.

Bjelovar je podanički grad kad "svi kriminali" prolaze na štetu građana, mi nemamo svoga načelnika policijske Uprave u Bjelovaru, tj. u Bjelovarsko-bilogorskoj žuapaniji koji će uvesti redu o ovoj sredini... Stalno nam dolaze sa strane "načelnici policija" koji su tuđi tutori i koji štititelji ovakvih stvari...


------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 25.06. 2019. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5005.


Post je objavljen 25.06.2019. u 11:39 sati.