Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

NEMAMO ŠTO SLAVITI: DANAS JE "DAN UNIŠTENJA" HRVATSKE - KAKAV DAN DRŽAVNOSTI (25. LIPANJ 1991.,-25. LIPANJ 2019.) TO JE MORBIDNA* LAŽ POLITIKE I SVEĆENSTVA!?



NEMAMO ŠTO SLAVITI: DANAS JE "DAN UNIŠTENJA" HRVATSKE - KAKAV DAN DRŽAVNOSTI (25. LIPANJ 1991.,-25. LIPANJ 2019.) TO JE MORBIDNA* LAŽ POLITIKE I SVEĆENSTVA!?

Na pomolu je opet nova prijevara - svoju kandidaturu za predsjednika RH., je dao Miroslav Škoro, estradni pjevač. Pogledao sam TV-e emisiju "Bujica" od Velimira Bujanca, gdje je ugostio dvije nastavnice iz Osijeka; Mariju Sikora i Anu Pintarić, koje su svojim lažima htjele ponovo obmaniti javnost - kako je Miroslav škoro pravi čovjek za predsjednika RH.

U studij i preko telefona su se čitale pjesmice i ricitirali stihovi o "Hrvatskoj", i drugi hvalospjevi su se radili... Što mislite Škoro je išao u "OŠ" Višnjevac u Osijeku, i to sad svjedoče jedna nastavnica i jedna profesorica. U eter studija su se javljali ljudi s mora, Austrije - Bječa, Mađarske, eto svi će glasati za Škorru, ali nitko se nije javio gdje je na svome poslu u Hrvatskoj.

Sramotno je od Bujanca i tih nastavnica kako lažu: tu pjevaju o Hrvatskoj koja više i ne postoji, jedino postoji na papiru i u bolesnim glavama zaluđenih ljudi. Jedna od nastavnica poziva javno ljude da ne otilaze u Irsku. I to je sramota! Irska je prava domovina od naše djece gdje zarađuju pošteno svoj kruh.

Ja poznajem Škoru kao pjevača, a sad od jednom on je i doktor ekonomije i umjetnosti... Slika se sa psom u krilu i ide za predsjednika, bolje je da je uzeo u krilo neko dijete... Sad je pjevač Škoro "super-hik" poduzetnik, koji govori o uništenoj državi, a ujedno hvali Franju Tuđmana partizanskog zloinca.

Bio je Škoro uz Ivu Sanadera i HDZ-a a sad priča "bajke" kako će biti predsjednik svih građana bez razlike na predznak. On spominje Stjepana Radića i citira Evanđelje, pobožan je, Isusovac je, i franjevac, ide u Crkvu i vjeruje u Boga. Očito ga od malena "jebe graševina" i vinski podrumi... I sotone su se služile sa Evanđeljem i citirali su stihove iz njega - i to ne treba zaboraviti..

Sotonistu Velimiru Bujanecu bi bilo bolje da progovori o sekti iz Varaždinskih Toplica odkle je on, o Vrtlinovcu leglu đavola i demona... No, o tome se šuti! Kako kažu "babe u studiju" da Miroslav Škoro je rođen za predsjednika, da je od uvijek bio talent za sve. Svi oni su talenti i imaju "Hrvatsku u srcu" kao "naša" Kolinda Grabar Kitarović, jer ne treba zaboraviti što je sve naobečavala u predizborima za predsjednika RH. A sad se isprdava iz Hrvatske! Sramota je: kad nema nikakvog normalnog kandidata za hrvatskog predsjednika HR., a javio se je i "partizanski tifusar" Zoran Milanović.

------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 25.06. 2019. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5004.



Post je objavljen 25.06.2019. u 10:15 sati.