Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Indipendns dej, opus dej, preparandus

Nakon šta smo proslavili izmišljeni dan antifašista, danas ćemo slavit izmišljeni dan državnosti, prigodom kojega će se hrvatski prajmminister sitit svog teškog slučaja anemije, kad bude priča o tome kako su branitelji najzaslužniji za teškom mukom stečenu državnost, i proklinjat sudbinu kletu i anemiju koja ga je gonjala po Europama i tako onemogućila da i sam bude branitelj.

U tim vapajiman će mu se pridružit i dva najmanje dva a more bit i više kandidata, za precjednika republike, koji bi sad tili bit vrhovni zapovjednici Hrvatske vojske, a isto su ih ka i prajmministera sudbine klete spriječile da budu branitelji.

Zato se moramo svi skupa opustit, i hrabro suprostavit sintagmi jednom šupak, zauvik šupak, nemoremo braćo i sestre, onima koji su onda kad je grmilo bili šupci uskratit mogućnost da i danas dokažu da su šupci, kako na blogu, tako u privatnom životu, tako i bilo gdje i kada u vaseljeni.

Moramo naime ljudima koji su se kad je ono zadnji put bilo zapucalo skrivali po ormarima, ili utekli negdi daleko, pružit priliku da budu vrhovni zapovjednici, nikad ne znaš kako će te neko iznenadit, možda ka oni klaVun šta iskače iz kutije, iskoči iz kutije.

Osim toga, moramo cijenit i mudrost našeg prajmministera i precjedničkih kandidata, koji su za razliku od njihovih vršnjaka koji se nisu tili sramit kad ih neko upita di si bija 91, pa su ošli u rat i poginuli, bili masu mudriji pa su sad živi i mogu vapit nad sudbinom kletom, koja ih je eto onemogućila da budu branitelji.

Dakle da zaključimo, danas slijedom dugogodišnje prakse izmišljanja blagdana, započetom s izmišljenim rođendanom najvećeg sina naroda i narodnosti, slavimo izmišljeni dan državnosti, koji će nam čestitati žrtve anemije i sudbine klete, koje oće bit vrhovni zapovjednici, koje Nesmiš nikako pitat di su bili 91.

Post je objavljen 25.06.2019. u 06:50 sati.