Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljubavjejednostavnoljubav

Marketing

Vjerujemo li u ljubav?


Naše postojanje odgovor je na postavljeno pitanje. Ljubav je život! Iz ljubavi se rađamo, kroz ljubavi živimo! Ljubav je vjera u čovjeka. Ljubav je vjera u Boga. Ljubav je vjera u ljubav. Svatko od nas u nešto vjeruje i nečeg se boji.Nitko ne može reći da ne vjeruje u ljubav! Iz ljubavi se rađamo, ljubav živimo.Ljubav je ono što nas čini onakvima kakvi jesmo.

Sve ljubavi koje imamo, ili bismo ih trebali imati, žive u nama. O ljubavi treba pričati. O svakoj posebno, da bi razumjeli koliki i kakav utjecaj utjecaj je imala svaka od njih na formiranje osobnosti svakog od nas.
O ljubavima koje nas čine onakvima kakvi jesmo, realno možemo govoriti kada svaku od tih ljubavi imamo ili smo je imali. Kako i koliko volimo ili smo voljeli, najbolje razumijemo u zreloj dobi.



-Naša ljubav, posebna je. Drugačija od drugih; kažeš.
-Po čemu ; pitam te?
-Po svemu ;odgovaraš.
Na početku, pričali smo puno. Učili jedan o drugome. Jednog dana naučili smo pričati bez riječi. Osmjehom i zagrljajem. Ljubav bez previše riječi je poznavanje, poštovanje i razumijevanje. Ruka u ruci je toplina i pripadnost. Nakon puno godina, naš brod je u mirnoj luci.

- Tako i treba biti ; kažem.
Ljubav je jednostavno ljubav. Onakva kakvom je sami stvorimo. Sve ljubavi istim jezikom govore i sve jednako počnu. Vatrometom iskri i boja. Ljubav su nesuglasice i razmirice. Ljubav su i razbacane krhotine na našem putu. Bure i oluje, nemirno more i bonace. Svađali smo se i mirili. Nismo odustali ni onda, kada se najbolje nismo razumjeli. Usklađivali smo plesne korake i životne navike. Ljubav je kao rijeka. Na početku, virovita i hirovita. Što duže traje, mirnija je.

Danas znamo, u godinama iza nas puno je uspona i padova,nedoumica i dilema. Kada usprkos i unatoč svemu jesmo i trajemo zajedno, znamo da je ljubav s velikim slovom“ LJ“ zamijenila bezuvjetna ljubav, volim te usprkos i unatoč svemu.

Naša ljubav posebna je , drugačija od drugih, samo zato jer je naša.

Život nas modelira, ljubav održava.


Post je objavljen 24.06.2019. u 22:52 sati.