Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Miljevci moji lipi

Jučer su bivši članovi saveza komunista, većinom Srbi i Jugosloveni, u šumi Brezovica slavili izmišljeni dan ustanka, koji je bivši član saveza komunista Franjo Tuđman izmislio da se ne bi slavio ranije izmišljeni dan ustanka, koji sad slave samo četnici, a koji se obilježava na dan kad su komunisti i Četnici uglavnom srpske nacionalnosti poklali i protjerali hrvatske civile.
Bivši članovi saveza komunista u trenutno vladajućoj stranci su odjebali taj jučerašnji dan ustanka, iako ga je izmislio njihov utrmeljitelj, jer se ne žele pokazivat sa Srbima i Jugoslavenima, iako se koalicijom s njima održavaju na vlasti.

Inače povijesne istine radi, na jučerašnji dan te davne 1941 je stvarno osnovan prvi pokret otpora u protiv fašizma, u ovom dijeli svijeta, ali ne u šumi Brezovica, nego u Vrgorcu.

Paradoks je da se na komunističko naslijeđe pozivaju vlasnik većeg broja stanova, koji su pretežito nekad bili u židovskom vlasništvu, i osnivač paradržavne poluprivatne organizacije koja reketari sve redom Ivo Josipović, kradljivac čekova, apologeta fašizma, vlasnik sumnjivo stečenih nekretnina, otac direktorice izmišljene firme, i veleizdajnik Sipe Mesić, i brat čovjeka koji je dok mu je brat bio na vlasti sticao bogatstvo na netransparentan način, Zoran Milanović, jer autentični komunisti bi takve strijeljali.

Nekako je čoviku ipak lakše kad shvati da se ljudi bolesnim ideologijama priključuju iz koristoljublja, ka recimo Lovro Faljen Isus Kuščović, on je ka i gore navedeni pobornici komunističkog naslijeđa ljudska i moralna nula, isključivo iz koristoljublja, Lovro bi i rođenu mater proda za krafnu a kamo li neće vjeru, i domovinu, što ga čini upravo idealnim za članstvo u nekoj od sljednica saveza komunista, a Lovro je pragmatičan kakav je odabra adeze.

Zato je nužno da higijene radi, prokažemo zlo komunizma, kako bi jednom zauvijek oduzeli antifašizam poremećenim ubojicama i sljedbenicima bolesne ideologije, i vratili ga onima kojima stvarno pripada, hrvatskim građanima koji su se borili za slobodnu Hrvatsku kao mnogi prije i poslije njih, a ne neku bolesnu komunističku vukojebinu.

Zato triba odjebat sve koji se pozivaju bilo na komunističko ili fašističko naslijeđe, to su smradovi koji opravdavaju masovne ubojice i druge smradove, i pokušavaju ovome narodu oteti i domoljublje i antifašizam koji mu itekako pripadaju, pa nismo li se mi protiv ujedinjenog komunizma i fašizma, borili i devedesetih, kad je po nama pucala i ekipa s petokrakama i oni s kokardama, i vjerujte mi na riječ, među nama nije bilo članova ni desne i lijeve frakcije saveza komunista, oni su listom imali radnu obvezu, sposobni štaš.

Inače jučer je bila obljetnica akcije Miljevci u kojoj je i moja 141. Brigada sudjelovala, u dva dana smo oslobodili cili Miljevački plato i selo našeg pjesnika Mirka.

Nigdi nema bolje janjetine od miljevačke, sira iz mišine, i žutine, pitajte Mirka ako meni ne virujete.

Post je objavljen 23.06.2019. u 20:49 sati.