Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Godišnjica+ update

Nije to razred koji mi je baš sjeo, bilo je svakako i boljih od njih, veterinarski tehničari, tad novi smjer na našoj školi. Naglasak je bio na predmetima struke koje su predavale dvije veterinarke, s njima su uglavnom provodili vrijeme i jedna se i sama počela ponašati kao zamjenska razrednica. Ipak za provode su bili i svoje su znali. U Calelli u Španjolskoj, kad su dečki oko deset navečer s balkona jedne hotelske sobe počeli a capella koncert, umjesto negodovanja gostiju kojih i nije u našem krilu bilo previše, dobili su gromoglasan pljesak. Inače je to bio razred vidno separiran po spolovima, mada je iz istog razreda na godišnjicu došao i jedan bračni par.
Jako malo ih radi u struci, možda četiri-pet cura.
Sinoć su navodno zbog izbora hrane dečki sjedili za jednim, cure za drugim stolom. Mi smo imali dva velika pladnja miješanog mesa, cure su pojedinačno birale jela. Neobičan razred, nitko ništa nije fotografirao, pa nisam ni ja. Po svim mjerilima dečki koji su došli su uspješni, pričalo se i o outsiderima koji nisu došli.
Od uspješnih, jedan je npr. šef voznog parka velike firme, završio je prometni faks, ima veliko seosko imanje, ženu i djecu, poznati i pčelar, u njegovom impresivnom terencu sam se vozio na dalji provod, dečki su poslije fajronta u restoranu inzistirali na još pijače u poznatoj"The Beertija", cure su otišle odmah u centar grada ili kući. Drugog zanimljivog učenika kojeg ću spomenuti, pratim po medijima, s 29 godina je prošao svijeta kao rijetko tko, skoro cijelu Latinsku Ameriku, Balkan i skoro sve bivše socijalističke zemlje, Armeniju, Azerbajdžan, Gruziju, s 18 je propješačio Španjolsku između ostalog, radi trenutno u Austriji u hotelu s pet zvjezdica, govori suvereno barem šest jezika, demonstrirao je, kaže razumije sve osim francuskog, a kod mene je imao tri iz njemačkog, nijedan od dečkiju nije od škole baš nešto dobio i cijene profesore ne po znanju kojeg su im ulili, nego po ljudskosti pristupa, od mene pamte neke verbalne akrobacije koje sam već zaboravio. Inače drugom spomenutom je žena iz Guatemale. i ostali imaju zanimljiva radna mjesta, predstavnik Opela, vatrogasni šef, opaka policajka, ali i ovako je predug post.
Pokušao sam ipak napraviti dvije fotke u birtiji u kojoj smo na sedam svladali još dvije boce Graševine s kiselom, prije odlaska kući u rane jutarnje sate, nisam uspio, nema veze.
Update:
Evo i uspjele fotke :Post je objavljen 23.06.2019. u 12:17 sati.