Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

BIVŠA KOMUNISTIČKA BANDA DOLAZI SE KLANJATI U TROJSTVENI MARKOVAC U ŠUMU LUG NA KOMEMORACIJU 03.06.2019. GODINE.



BIVŠA KOMUNISTIČKA BANDA DOLAZI SE KLANJATI U TROJSTVENI MARKOVAC U ŠUMU LUG NA KOMEMORACIJU 03.06.2019. GODINE.

U šumi Lug tri kilometara od centra grada Bjelovara održana je ove godine Komemoracija u sjećanje na nevine žrtve 2. Svjetskog rata i poraća. Pitam vas Hrvate i Hrvatice što imaju raditi bivši komunisti na obilježenom spomen području?

Od istaknutih članova Ogranka Matice hrvatske Bjelovar, jedino smatram pokojnoga dr. Rudolfa Miculinićem, koji je najviše pridonesao otkrivanju istine o partizanskim zločinima na našim prostoru u Bjelovaru (Bilogori) i okolici...

Najpoznatije gubilište je, u šumi Lug, na kojem je u ljetu 1992. pronađeno 7 grobnih jama u kojima je otkriveno i izvađeno 228 kostura ljudskih žrtava. Te, bjelovarsko groblje sv. Andrija, gdje je masovna gorbnica oko tiuću zarobljenih i poubijanih ljudi.

U šumi Lug nemaju što tražiti: Damir Bajs, Andrija Hebrang, Miroslav Čačija, Karlo Varjačić-Drago, i ostala djeca partizana, i sljedbenici bivšega saveza komunista Jugoslavije. Zatim na isti način u mjesecu rujnu 1945., na gubilištima u šumi Trnovka, na području Općine Kapela, iz 3 grobne jame izvađeno je 65 kostura.

Postoje grobnice: Predavac, Kupinovac, šuma Razbuška u Zvjercima... Sve te ljude je poubijao partizanski major OZN-e Josip Manolić-Joža, a radi se preko 5000 nevino streljanih i pogubljenih ljudi... Pitam: gdje je SZUP-ov film iz 1992. godine, kada je vršeno iskapanje žrtava. A načelnik SZUP-a je bio Mile Ćuk iz Rovišća.

Nakon sramotnih i lažnih govora služena je Koncelebrirana "Sveta misa" koju je predvodio bjelovarsko-križevački biskup monsinjor Vjekoslav Huzjak. Nitko od njih nazočnih nije spomenuo krvnika i ratnog zločinca Josipa Manlića, da je još živ i da slobodno hoda bez suckih sankcija...

------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 21.06. 2019. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 4997.


Post je objavljen 22.06.2019. u 00:08 sati.