Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1971

Marketing

Poruka

Stigla večeras neka poruka od one nedavne, almost-fatal drage... Morala je, kao, sa mnom podijeliti neku pjesmu. Koja ju, kao, podsjeća na mene kad god ju čuje.

Pustih si pjesmu i ostadoh ladan kao špricer. Jer u toj pjesmi nema ni trunke duše. Pa sad, ili sam ja za nju čovjek bez trunke duše, ili ona nikad nije imala pojma tko sam ja zapravo. Nekako mislim da je ovo drugo u pitanju.

Kad sam joj napisao da sam ostao hladan na pjesmu, dobio sam još jednu poruku... Koja ostavlja prostora nastavku konverzacije, ali ju i zaključuje (valjda - kako ja poželim).

Nisam nastavio. Nakon rasula, čini se da sam dobro složio svoje kockice, barem kad je ona u pitanju. Mislim da ju sad realno vidim, a u mojim kockicama za nju više nema topline.

Večerašnje poruke su mi smetale. Nisam ih htio čitati. Ona je zadnja osoba na svijetu s kojom bih večeras ćakulao.

Zapravo, kad god se nje sjetim u posljednje vrijeme, sjetim se nekoga koga sam zbog nje propustio. Jedne, čini se (ovdje je odmak dovoljan za realniju sliku) skroz kvalitetne osobe. U jednom sam trenutku morao odabrati kojim ću putem i odabrao sam pogrešan.

Naravno, šansu za popravak nisam dobio. Ta neka kvalitetnija osoba sada je u vezi. Ili, da se jasnije izrazim: jedina žena koja me trenutno zanima jest u vezi. I tu se ništa pametno ne može dogoditi. "Preoteti" ju ne želim, to bi bila Pirova pobjeda. Te nagrade bih se istog trena odrekao. Oni koji imaju mozak bar malo sličan mome, razlog su znali čim su ovo pročitali.

Jesam li i ja u vezi? Nisam. Meni na FB piše da sam single, mojoj "druškalici" također. Mi se samo seksamo jednom do dvaput tjedno, uz podosta razgovora o svemu i svačemu. Iako je ta žena skroz normalna (opuštajuće normalna, rekao bih) te ta druženja pridonose i mom unutarnjem miru, i dalje se u meni ne događa ništa što bi me čvršće vezalo uz nju. I, kako sam od početka znao, neće se vjerojatno ni dogoditi.

E, sad... Mogao bi tako dok ne naiđe netko tko će me potpuno zaokupiti. Ali, to ne bi bilo fer prema ovoj, skroz normalnoj ženi.

Što će reći da se bliži vrijeme da se s njom pozdravim, da bih imao čistu situaciju za neku drugu osobu. Ako se takva ikad pojavi.

Čisto , prema sebi i drugima. Čak i ako ti drugi to ne znaju.


Post je objavljen 20.06.2019. u 23:17 sati.