Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/edoimedo

Marketing





Monica McCarty: Napadač

10. knjiga iz serijala Čuvari visočja

Izdavač:Mozaik knjiga


Čitanje ove knjige malo mi se odužilo ali ne zato što je knjiga loša nego zbog mog nedostatka vremena. A znate da ja uvijek malo kaskam što se čitanja tiče.

Ovo je priča o Eoinu "Napadaču" i Margaret. U ovoj knjizi priča je više fokusirana na ljubav između Napadača i Margaret, a nešto manje ima ratnih događanja. Autorica napominje da se neke knjige vremenski preklapaju, a ovo je jedna od njih. Iako smo navikli da dosadašnji ratnici prvo pronađu svoju dragu, pa nakon toga im komplikacija i zavrzlama, ovdje je malo drukčije odnosno, situacija je izokrenuta.
Eoin i Margaret se zaljube i vjenčaju. E, sve bi to bilo super kad Margaret ne bi bila kćer od Bruceovih neprijatelja. Da, Eoin je oženio neprijateljevu kćerku i nakon njihovog tajnog vjenčanja stvari se jako kompliciraju. Margaret nije najbolje prihvaćena u Eoinovu obitelj i dok se on bori za Brucea ona odlazi,ali napravi veliku grešku koja kasnije ima velike posljedice kako za Eoina i njegove ratnike tako i za samu Margaret.

Nakon šest godina putevi im se ponovno sreću na njenom vjenčanju za drugog ratnika,gdje se Eoin pojavljuje kako bi uhvatio njenog oca ali i spriječio vjenčanje. Ali ovdje Eoina dočekuje jedno iznenađenja.

Nakon tog događaja Eoin i Margaret pokušavaju koliko toliko normalno funkcionirati, vratiti izgubljeno povjerenje, ali neće im ići sve po planu jer imaju pomagača koji im se stalno miješa i radi protiv njih. A kako će sve na kraju završiti?


Još jedna sjajna knjiga iz serijala koja se čita vrlo brzo. Kao i u svim dosadašnjim knjigama iz serijala i ovdje imate spletke,ljubav, smiješnih situacija…. Sve ono na što smo već navikli u pričama ovog serijala ali malo obrnutim redoslijedom. Još su nam ostale dvije knjige kako bi serijal bio potpun koje s nestrpljenjem očekujemo. Za one koji nisu čitali ovaj serijal (ima li uopće takvih?) Knjige morate čitati po redu. Naravno i za ovu knjigu imate preporuku. Tko ne bi odolio kršnim škotskim ratnicima i damama koje znaju što žele?

Natalija


Post je objavljen 20.06.2019. u 12:58 sati.