Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

SVE JE GORA SITUACIJA NAŠOJ PIŠLJIVO DRŽAVI TKZ. HRVATSKOJ !




SVE JE GORA SITUACIJA NAŠOJ PIŠLJIVO DRŽAVI TKZ. HRVATSKOJ !

Sloboda medija u Hrvatskoj je katastrofalna i prožeta mitom i korupcijom. Ovako se nije radilo ni u Staljinovo doba... Despot, Dujmović, Ivkošić i Pavičić, ta nadridomoljubna opsjenarska družina, udara batom i maljem po Ivi Sanaderu. Majstorski vođeni rukom svojih političkih mentora iz generalissimusove staljinističke stranke opasnih namjera. Tekstovi su im providni,ni, bljutavi, prava antipropaganda nezavisnoga novinarstva. Jadranka je svjetlo, Ivo Sanader mrak. Da se ne biraju sredstva, pokazuje i Pavičićeva maloumna usporedba s notornim Ivićem Pašalićem.

Ivić i njegova bratija zavili su Hrvatsku u crno, ali Pavičiću to nije dosta jer on, kao pravi pravcati legalist, traži papir, potvrdu da je "čovjek s dva prezimena\" zabrazdio. Potvrde nema, pameti nema, Pavičića i sličnih ima na vagone Zato smo i u baruštini iz koje se ne ćemo izvući desetljećima.

Ajmo, nadridomoljubi, krenite! Josipovićev je tata batinao zatvorenike, Mesićev je staljinist i šef logora, Vesnin je djed orjunaš, sve osim vječnoga HDZ-a i njegova utemeljitelja generalissimusa ne vrijedi ni pišljiva boba. I da, partizan i Titov general Tuđman je osnovao Hrvatsku, hrvatski vojnik ne može biti osuđen jerer je samo branio svoje, Srbi glasaju za SDP i pukom nesklonošću zvijezda godinama koaliraju baš s tim istim HDZ-om.

Jasno, nijedan od plaćenih novinara i njihovih polupismenih obožavatelja ne će reći da je njihov omiljeni generalissimus Vojislava Stanimirovića, toga velikosrbina koji je slavio oslobađanje Vukovara od usta-a, katapultirao u Sabor. I nakon svega Pupovac i dalje podržava HDZ, a u međuvremenu glasa za SDP. Imam i jedan dar za svu tu ograničenu svitu...

-------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 19.06. 2019. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 4989.


Post je objavljen 19.06.2019. u 10:21 sati.