Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nisaneldiablo

Marketing

Sve bilo je muzika... Drugi dil, drugi čin

Škužajte svitu, nebi baš tija bit naporan al ovu priču moran dovest do kraja a Vi bi je ( ko nije ) tribali pročitat od prošla dva posta... Dakle, još smo u điru po gradu i tako nabasan....
Isprid Kinoteke metalna statua spomenik Karlu Maldenu...
(rođen kao Mladen George Sekulovic, Chicago, 22. ožujka 1912. - Los Angeles,
1. srpnja 2009.), američki je glumac srpsko-češkog podrijetla, mater Čehinja, otac, Petar Sekulović iz Bileće u Bosni i Hercegovini!

Galerija... Jedan ogroman eksponat prid galerijon..
koji dokazuje koliku ulogu u našim životima imaju žene! ..
maa... samo san povirija s vrata...


Svidila mi se ova muška montura, za političare :)))))
Spomenik P.Petroviću Njegošu a evo i jedan njegov citat o ženama...

Ćud je ženska smiješna rabota!
Ne zna žena ko je kakve vjere;
stotinu će promijenit vjerah
da učini što joj srce žudi.
Usput vidija krcat štender bičava svake vele ima i sa bananama pa san se sitija i naše lipotice @ Čarapice oli bičvice :)))
Ka i u svin velegradovima a ima toga i u malin sredinama, mladi i stari glazbenici sviraju , prvi za studije drugi za priživit!... ka i svugdi!


Profa još s nama luta, voda nas okolo a mi bi sili negdi na kavu, prođemo pothodnikom prid bivšu RK Beograđanka, lipi štekat, ljubazna konobarica, odlična kava... a zahod oli toalet... ebate ka da si uša u cirkus u one sobe s ogledalima, nemaš pojma ni di si ni kuda ćeš... skoro san proša kroz ogledalo ali prekrasno jee, sa stilom, uredno, super.. baš me oduševilo!
Popili kavu, zapalili ... pozdravili se s profom i iđemo potražit di bi štokod ručali, naiđemo na jedan mali restoran ka da je u Italiji sa kariranin tavajama, baš ono domaće... da puno ne nabrajan oni uzeli neke karmenadle, te Karađorđeve šnicle a ja .. slatki kupus sa svinjskim mesom.... za prste polizat!
Vaćamo taksi do hotela i u Sava Centar na tonsku provu!
Ovde koristim neke slike koje san objavljiva na Instagramu tako da se ne moran iznova zajefrkavat:))


Sava Centar, kapaciteta 3672 sjedećih mjesta.. donji dio pun oko 2ooo posjetitelja. koncert počima
Molin da se uzme u obzir da smo do našeg nastupa bili u garderobi tako da nisan bija u mogućnosti slikat ostale sudionike u programu!
Odličan koncert i da ponovin onaj osvrt iz prvog dila... Bio je to zasigurno vrhunski događaj koji je oduševio sve posjetitelje i kako je rekao Minja Subota, vrhunska, gospodska atmosfera, ugođaj... decentni koncert za uživanje u Arsenovoj glazbi i interpretacijama odabranih izvođača.
Opet san izbacija puno slika i skratija, rasteglo se ka crivo... ali moran još na kraju reć da se poslin koncerta na domjenku zapivalo od gušta uz sve uzvnike među kojima je uz ostale bija i veleposlanik RH u Srbiji gosp. Gordan Bakota i naš dragi Aljoša Vučković-Ferata legenda iz serije Miljenka Smoje Velo mistoI na kraju... po povratku doma u Šibenskom listu izašla ove informacija....


i onda nakon šetimane iznova u Šibenskom listu... druga
Eto Lasto... kad i ako drugi put buden dolazija, javiću Ti na vrime pa da popijemo kavu... ko se to nada, al eto... zafaljujuć Arsenu, Matiji, Gabi i organizatorima, možda se dogodi da se ostvari naš samostalni koncert!
Pojavi li se kumpanjo DOMENICO ako nije umra...(nedaj Bože!)
i ako bude dobar i njega ću vodit, more i ženu ili koju blogericu sa sobon povest... pa makar da nosu inštrumente!

Sve Vas lipo, od srca pozdravljan i zafaljujen na strpljenju!
Voli Vas ... nisan EL DIABLO.. :). Geomire.. ebga, nema više!.... biće iz Zagreba sa Šalate!


Post je objavljen 19.06.2019. u 07:49 sati.