Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Prstenova družina

Saznali smo eto da će vladajući nam adeze, pod mudrim vodstvom anemičnog Čeda vojne lekarke, osim Kolinde imat još jednog kandidata Zoku Milanovića.

Očito je došlo vrime da Zoka, anemičnom plati dug, šta je puno lipo jer će eto i moja frendica Anči moć glasat za adeze pod mudrim vodstvom anemičnog a da pri tom ne glasa za Kolindu.

Da pojasnimo, počelo je kad su ono safatali onog Sauchu, koji jadan nije radio ništa drugo nego ono što rade svi ostali po ministarstvin i državnin ustanovan i preduzećin, pra je zeru love priko putni naloga, dnevnica i tako malo.

Lova se još pere priko student servisa, ugovora o djelu, fiktivnih i nepotrebnih studija, i savjetnički usluga.

To uostalom svi znadu osim vas neuki blogera, i tako se sigurno zavrti nekoliko milijardi godišnje, znači lova s kojom bi mogli kupit avijone, riješit problem zdravstva, demografiju i šta ti ja znam.

To svi radu sve dosadašnje strukture, aktualna, a radit će sigurno i neka buduća, sa Zokom je bio problem šta je on naki bahat kaki je prikardašio ko sestre kardašijan, pa je jadan Saucha mora nemilu lovu uzet da bi plaća Zokine račune po Restoranin, poklone za priležnice i šta ti ja znam.

Anemični i Božinović ka pravi udbaški sinovi, su odabrali Sauchu koji u stvari nji ne zanima, nego su priko njega izvršili pritisak na Zoku, koji se onda skroz povuka iz javnosti, dok ga sad anemični nije za uši izvuka da se kandidira na izborima koje zna da će izgubit.

Obziron da je u Hrvatskoj oko 70 -% desni orjentiranih birača, kandidat ljevice more pobjedit samo ako se desnica međusobno popička ili ako dolazi iz adezeja, jer su Hrvati dovoljno glup narod da trideset godina puši priču o ološu koji je iz partije priša u stranku i priko noći valjda nekim božanskim pomazanjem posta skupina demokrata.

Adeze ka stožerna stranka ljevice, za koju glasaju glupi desničari, i esdepe ka stožerna stranka ljevice za koju glasaju još gluplji ljevičari su dio jednog te istog malignog tkiva, pa stoga i imaju pakt o nenapadanju, ili vi mislite da se nakon izbora svaki kriminal onih koji ih izgube zaboravi.
To maligno tkivo ta nakupina tumora prenesenih iz bivše države, je jako svjesna da im nikakva opasnost ne prijeti jednima od drugih, nego od onih koji su više desno od bivših članova saveza komunista i njihove nejači.

Zato će uvik kad je esdepe na izdisaju adeze učinit sve potrebno da ga se vrati u život, ili će neki Zoka učinit sve da adeze ostane na vlasti, ali koga briga, važno je da će kako san reka moja frendica Anči, imat za koga glasat, i tako podržat adeze, a da to nije Kolinda, i tako sačuvat kontinuitet vlasti svoji bivši partijski drugova i njihove nejači.

Ka alternativa nam se nudi Miro Škoro, jedan od onih koji je silno patio i Hrvatsku volio iz daleka dok je krvarila, i psihopata koji je završio pravni fakultet, a na primjeru Ive Josipovića koji je tamo profesor moremo zaključit kakvi nam kadrovi otamo dolazu, valjda nam sudstvo zato i je tako uspješno.

Da zaključimo, na izbore moremo gledat ka na Doru, na kojon pobijedi gej tičurina mentorirana od debele bradate žene, koji ispanu odma u prvom krugu, ili šta bi reka Hugo, koji god odabereš sigurno ćeš pogriješiti.

Uostalom važan je privid da imate za koga, sretno.


Post je objavljen 19.06.2019. u 06:21 sati.