Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ŠTO ME PITAŠ ZA "ŠTIT" ?!



ŠTO ME PITAŠ ZA "ŠTIT" ?!

Danas (18.06.2019.) me je srela jedna žena, udovica bez djece, i počela mi pričati o svim svojim vrstama bolesti... Te mi pokazuje na spomen tablu umrlih na šetalištu dr. I. Lebovića u Bjelovaru, kod male gradsje čitanice i dječije igraonice kao su prije red umrli...

Između ostaloga me je pitala za ŠTIT, je li još postoji?! Ja joj kažem na sve to - da kao prvo mi ovih što su umrli prije vremena sa pola života nije žao jer nisu se družili s menom niti me podržavali... Kao drugo: bio tko u "ŠTIT-u" ili ne bio - ja sam svjedno slobodan čovjek, na odnos ovih svih podanika oko mene... Cijela Hrvatska je postala talac dužničkog ropstva. I da nemogu ovi robovi izači iz grada da ih video nadzorne kamere ne zabilježe u ovom "elektronskom logoru".

OD ŠTIT-a MNOGI DANAS TRAŽE SAMO "ČUDA" ILI SKANDALE.

Kažem ja toj bolesnoj ženi - što pitaš za ŠTIT-a kad niste kadri slijditi ono za što nemate snage, i da 90% ljudi ima trulo meso na sebi... D je njihov život lažan i nedostojan... Postavili su kamere uz cestu od Bjelovara do Zagreba, i mnoge znakove sa ograničenjima: Svi krše zakon a policija hvata samo pojednince i kažnjava... Kad bi onaj koji putuje sa svojim autom iz Bjelovara do Zagreba se držao svih prroposa - trebalo bi mu pet sati putovanja. I to je dokaz da svi krše zakon!


--------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 18.06. 2019. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 4987.






Post je objavljen 18.06.2019. u 15:35 sati.