Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvd-kupjak

Marketing

Nova vatrogasna prikolica

S obzirom da je postojeća prikolica bila u lošem stanju, nije se mogla registrirati i bila pogodna samo za prijevoz velike vatrogasne motorne pumpe društvo je ove godine odlučilo krenuti u nabavu nove vatrogasne prikolice.
Uz pomoć NPŠO Šumarskog fakulteta u Zalesini i donacija mještana, nakon odabira dostupnih prikolica na tržištu i narudžbe, na radost svih članova društva prošli četvrtak napokon je stigla i nova prikolica nosivosti 750 kg, tipa ''Faro-trailer''. Nova prikolica će u buduće prvenstveno služiti za prijevoz sve opreme koja nam ne stane u kombi vozilo a koristimo ju češće nego veliku vatrogasnu motornu pumpu. U prvo redu to su: prijenosni elektroagregat s dva reflektora, prijenosna pumpa s usisnim vodom za ispumpavanja, hidraulički agregat s škarama i razuporama, rezervne ''B'' i ''C'' cijevi s cijevnim košarama te ostala pripadajuća oprema i pribor.

Image and video hosting by TinyPic

Prikolica je opremljena arnjevima i ceradom s natpisom DVD KUPJAK, cerada se može po potrebi otvoriti sa svih strana, prednja i zadnja stranica također se mogu otvoriti kako bi se lako moglo doći do sve opreme u prikolici. U sljedećem periodu u planu je izrada i izvlačnog postolja za agregat te polica za raznu opremu.

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 17.06.2019. u 14:33 sati.