Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Gelin satti

Pelagiji je bilo najteže napisat prvi post.

Prvi post je nekako određivao karakter lika kojeg predstavlja, ona nije više bila ni mlada ni zgodna, nekad je bila doduše mlada i neiskusna, pa se udala za onog svog bivšeg koji je bio u stanju volit jedino sebe.

Odabrala ga je po uzoru na svog distanciranog, strogog i emocionalno prikraćenog oca koji je kao i njen bivši isto volio jedino sebe, što se njoj onako mladoj i neiskusnoj činilo normalnim, kad već nije znala za bolje.

Pelagija nije volila druge blogerice, osim onih koje su bile, oštećenije nego ona, njima je poklanjala razumijevanje, a one su joj uzvraćale nekom vrstom pseće zahvalnosti.

Neke od njih je u stvari prezirala, pogotovo one koje su padale na jeftine štoseve onog divljaka, i one koje su besramno rasipale svoju ženstvenost, i trgovale njome.

Zato će njena Beyonce biti ženstvena, i poželjna, ali će u svakom trenutku čuvati dostojanstvo, neće pisati puno, i neće skakutati po blogu, nego će biti odmjerena i decentna.

Pelagija je razumila u potpunosti blogerice koje nisu podnosile mlađe, nema ništa pogubnije za ženu nego gubitak mladosti, zato će Beyonce biti mlada, ali ne premlada, najbolje da bude u ranim četrdesetima.

Nekako će samo morat izbjeć one dežurne blogerice, koje samo čekaju koja će nova doć, da je svaka na svoj način neutraliziraju, jedna bjesomučnim napadima, druga taktikom stroge ali pravedne starije sestre, treća hvalospjevima njenim stihovima, i naravno onog divljaka koji ih sve nekako prokuži.

Kad bi se bar njega mogla riješit kao svog bivšeg tako da odseli u drugi grad, ali to baš i nije moguće, probala je otići i na blogeres, ali tamo je pustinja kudikamo veća od ove ovdje.

Nekako mora pridobit muške blogere, što vjerojatno i neće biti teško, barem većinu onih jadničaka koje muškost napušta ili je nikad nisu ni imali.

Možda da ipak prespava i prvi post napiše sutra, sutra je novi dan, rekla ji njena omiljena književna junakinja.

Post je objavljen 12.06.2019. u 21:12 sati.