Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

MISLI I IZJAVE BRANKA STOJKOVIĆA - ŠTIT IZ BJELOVARA



Andrej Plenković (HDZ) je ovih dana potvrdio da Hrvatska ide u dobrom smijeru, a Vlada mu se raspada na veliko. Hrvati su postali "živa sramota" uz zagrebački Gay prajd gdje se skupi tisuća, a kad se trebaju skupiti Hrvati - nema ih nigdje. U hrvatskom "žutom tisku", novinama, već su izlizane i ishabane sve metode poltronstva i malogrđanštvine.. Laskavi "Večernji list" na nasovnici hvali Jakova Kitarevića, kako je dobar čovjek, i da zato Kolinda je postala Predsjednica RH. Imaginarni župan Damir Bajs (sa četiri mandata) probudio se je iz lopovskog sna, upozorava na karađu šuma i devastaciju u BBŽ-u. Ako se Branimir Bunjac kandidira za Predsjednika RH., ja ću glasati i svi moji za njega. On je jedini čovjek kome bi dao svoj glas.

U malom gradiću Bjelovaru osnovan je hrvatski pokret "ŠTIT" koji će na kraju osvojiti cijeli svijet sa svojim idejama i pravdom... I moja nepismena baba može biti (ovakva) Predsjednica RH., u ovakvoj zatucanoj i zaostaloj državi koja se zove Hrvatska. Hrvatska kulturna i sakralna baština svakim danom se sve više osipa, i to zatiranje traje već 30-tak godina, zahvaljujći izdaji. Pred same predsjedničke izbore RH., najviše se "ljulja" u HDZ-u i "Živom zidu" oni su se raspuknuli na dvije struje... Predsjednik Sabora RH., Gordan Jandroković (HDZ) je odgovoran za katastrofalno stanje u Republici Hrvatskoj. Ne spašava nas više ni PDV-e 50% poreza. SDP je bila loša oporba, dok je HDZ-e krao i pljačkao Hrvatsku, i to naročito onda dok je zadužio sa milijaram eura kredita...

Sijećate li se pred-izbornog obečanja Vesne Pusić (HNS) kako će oni otvoriti 200.000 radnim mjesta u Hrvatskoj.Lažljiva gadura! Zašto? Bivše ubojice iz OZN-e, KNOJ-a, UDB-e i KOS-a, nas Hrvate već 30-tak godina blokiraju u napretku i razvoju Hrvatske! Zašto nas Hrvate i Hrvatice još uvijek bivši partizani i komuniste, UDB-aši prikzuju kao neke štetne ljude i ustaše?! Glavni kriminal dolazi s Kaptola u Zagrebu, iza "svete mantije" gdje prešučuju se zločini i nepravde koje tuše ovaj napačeni narod. Zašto je "mala crvena barunica" i nasljednica UDB-e Vladimira Palfi, ubila "Živi Zid" za 15. milijuna kuna Europskog novca?!

Što je put Rimokatoličke crkve koja se povezala sa UDB-om u pljački Hrvatskog naroda. Posebno su Hrvatsku opljačkali od 1991. god. Ponosim se što sam sin bivše ustašice i ne stidim se ničega, i danas vam ja svjedočim o partizanskim i komunističkim zločinima... Hrvati i Hrvatice su postali robovi u vlastitoj zemlji, i to nije skučajno! Ovih dana ugrađene su na tisuće video nadzornih kamera. Još uvijek je "Rasprodaja Hrvatske", na djelu; strancima su prodana četiri najveća hrvatska izvora pitke vode! Igrokaz u HDZ-u još traje o "crnom labudu" i "novo" pitanje je tko pod Plenkovićem "crnu jamu" kopa?! HDZ-e se je gadno podijelio.

Šuška se o novom udaru predsjednika Vlade RH., Plenkovića na svoje ministre; T. Tolušića, Kujundžića, Žalac, i Gorana Marića.. Sijećate li se bivše sutkinje i ministrice hrvatskog pravosuđa Ingrid Antičević Marinović, Ona je danas najbogatija sutkinja! Hrvatska je danas umorna od prosijaka, sirotinje, nezaposlenih, klošara, huligana, ovisnika, alkoholičara, i socijalnih problema.. Dok Hrvati i Hrvatice bježe van iz ove "lude zemlje" u RH., vlada crno tržište "stranih radnika" dolaze nam ovdje Rusi i Kinezi. Vlada veliki očaj i bijes mnogih hrvatskoh građana u domovini i inozemstvu zbog ovakve zločinačke situacije u Hrvatskoj. Tko je berač zlih plodova: Ratni profiteri, pljačkaši, ubojice, ili narod koji bolesno šuti i likuje na ovo ludo stanje u državi. Ovo je prava sramota od države Republike Hrvatske, kad nemoćnim ljudima iskapčaju struju; koji nemaju novca da struju plate.


--------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 10.06. 2019. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 4973.



Post je objavljen 10.06.2019. u 22:20 sati.