Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Testirali smo J-I-S-T Viškovo



Jednom se živi, tako smo i mi odlučili posjetiti najbolje ocijenjeni, najhvaljeniji i vjerojatno najskuplji restoran u riječkoj okolici, ako nećeš za visoko jubilaran rođendan, kad ćeš. Nazvali smo, ispostavilo se da nije potrebna rezervacija stola, pas je dobrodošao, pa smo krenuli.
Dočekao nas je izuzetno ugodan ambijent, dobili smo svog vodiča i konobara i gastro avantura je mogla početi.
U startu je koštalo 40 kuna po osobi, boca vode i obavezan couvert, oboje po 20 kuna. Jin je odmah dobio besplatnu vodu u pozlaćenu zdjelicu.
Za couvert je bila guščja salama s jednog obiteljskog dobra, drugarici se jako svidjela, meni je bila dobra, a Jin ju je odbio probati. Unaprijed smo se odlučili za njihov čuveni biftek, srednje pečen i to se pokazalo izvrsnom odlukom. Ono, Maredo i slični bifteci se mogu sakriti, najjelo u karijeri. Malo nas je zbunilo samo što smo jelo dobili razrezano, valjda, ako bi bila želja koji dio dopeći. Umaci uz jelo su nevjerojatno dobri, svaki poseban na svoj način.
Drugarica je dobila makijato u simpatičnoj šalici, ja sam testirao domaći jägermeister (imaju samo domaća pića u ponudi), malo me razočarao, original je bolji, kod ovog se osjetila rakija u podlozi.
Unutra je vrhunski ugođaj, i vece je bez primjedbi, račun je na kraju iznosio 365 kuna, bifteci su po 140, 25 moja pijača, kava na račun kuće..
Valjalo doživjeti!

Post je objavljen 10.06.2019. u 10:13 sati.