Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/toco1980

Marketing

Kako su ravnozemljaši dokazali okruglu zemlju?

Ravnozemljaši su idioti.

Zašto?

Zato što ne prihvaćaju znanstvene dokaze koji su u suprotnosti sa njihovim ravnozemljaškim vjerovanjima temeljenim na njihovom tumačenju vjerskih dogmi i svetih spisa.

Dogodilo se tako da je skupina ravnozemljaša pokušala dokazati da je zemlja ravna, koristeći - žiroskop. I to ne bilo kaav, već vrlo precizan žiroskop koji stoji 20.000$.

Flat Earther Spent $20k and Accidentally Proved the Earth Is Round

Naime, po ravnozemljašima i njihovim trabunjanjima, zemlja je stacionarna, a nebo se vrti. Pa prema tome, žiroskop ne bi smio pokazivati nikakav pomak. No kako se zemlja rotira oko svoje osi jednom u 24 sata, tako je normalno da žiroskop u sat vremena pokaže pomak od 15°. A upravo to se i dogodilo i ravnozemljaškom eksperimentu.

Međutim dotični su smatrali kako tonije ispravno, smatrajući kako je žiroskop zapravo pokazao pomicanje neba, pa su pokušali "izolirati" kako "nebeska energija ne bi utjecala na žiroskop"... I opet, žiroskop je ponovo pokazao pomak od 15°u sat vremena.



A što su nakon toga ravnozemljaši učinili? Po svojoj uobičajenoj navici neargumentiranog negiranja svega što im ne ide u prilog, i ovo su odlučili ignorirati i negirati...

Post je objavljen 08.06.2019. u 08:23 sati.