Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

IVAN VILIBOR SINČIĆ NIJE ZASLUŽIO ŠTO SAM MU KAO ČOVJEK PRUŽIO SVOJU RUKU !IVAN VILIBOR SINČIĆ NIJE ZASLUŽIO ŠTO SAM MU KAO ČOVJEK PRUŽIO SVOJU RUKU !


Stranka "Živi Zid" se teško raspada a svađa je ispala zbog toga tko će ići u Europski parlamet. Živi zid potresaju največi i najteži sukobi od osnivanja stranke - nakon izbora za EU parlament - danima nisu htjeli reći tko će biti njihov zastupnik u Europskom parlamentu. Karijerista Ivan Vilibor Sinčić gura svoju ženu na dobru plaću. Sinčić se nije pokazao u Saboru RH., kao netko tko želi čiste račune u državi. Uhljebio se je i baš ga briga za obespravljeni narod.

Na press konferenciji "Živog zida" predsjednik stranke Ivan Vilibor Sinčić rekao je da ipak on odlazi u EU parlament i suspendirao je Branimira Bunjca jer nije htio Tihomiru Lukaniću prepustiti mandat u Bruxellesu. Svađa je ispala između Branimira Bunjca i Ivana Vilibora Sinčića. U "Živom Zidu" teško vrije i stranka se je podjelila na tri opscije. Svađa je ispala zbog novaca i funkcija... Sinčič tvrdi da je omogućio Bunjcu 3 godine saborske plaće, a ne kaže da mu je Bunjac svojim radom i nastupima u Saboru sve to vratio.--------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 05.06. 2019. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 4936.
Post je objavljen 05.06.2019. u 09:53 sati.