Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Finska Sisa

Danas nastavljamo naš feljton o nacijama koje su kolektivno promijenile svijest i iz fašističkog načina razmišljanja i djelovanja, grupno se prikobacile u najsretnije nacije na svijetu.

Kao što smo već do sada vidili iz djelovanja kolege Eura, nerijetko je za sreću, barem jednog dijela pučanstva dovoljna dobra sisa.

Zato ćemo u današnjem nastavku našeg feljtona obraditi Finsku sisu.

Prije nego šta su izumislili Ajkiu i Nokaju, Finci su bili puka sirotinja, imali su samo drvljeće, zeru ribe, i kumpira u boljim godinama.

Zarana su spoznali kako izgleda bratski komunistički zagrljaj, pa su se radije priključili fašistima i skupa šnjimi napali Ruse, čim se i danas ponose, jer borba protiv antifašističkog okupatora nije imala alternativu.

Dakle Finska sisa je skup aktivnosti i mjera kojima se suprotstavlja antifašistima.

Inače Finci su vrlo nacionalistički orijentiran narod, tako da u ukupnoj populaciji 93 % su Finci, 6 % Šveđani i 1 % svih ostalih.

86 % finaca se deklarira kao kršćani

Finci su za vrijeme migrantskog vala zahtijevali od migranata da dok primaju pomoć od države nešto dragovoljno rade, što je rezultiralo masovnim odlaskom migranata u Švedsku, ili nazad kući za što su im Finci ljubazno kupili avionske karte

Sad malo o povijesti kako je nastala Finska sisa.

Sve je počelo davne 1939 godine kad su Finci mirno gledali svog posla, dok najedanput nije s istoka navalila komunistička neman, onda je stari Sumo Sipilla, koji je taman rješava drugu bocu votke, kad je vidija horde antifašista kako ga napadaju, naki pijan probija rupu u ledu i skočija u more da se sakrije.

U rupi je bilo ladno za popizdit, i Suomi su se muda pritvorila u franje, pa je iskočija iz rupe i reka radije poginit nego ostat bez muda.

I taj stav koji je Suomo pokaza prema antifašističkom okupatoru se naziva Finska Sisa i kako stručnjaki smatraju temelj je za uspješnost i sreću finske nacije, te bi mogli zaključiti da je vrlo važno znati se adekvatno suprotstavit antifašistin.

na slici nije sisa nego guzica mlade poljakinje koja je prikinila finale lige prvaka, i tako unijela određenu dinamiku u jednu prilično dosadnu utakmicu, tako da bi njoj u čast mogli u nekom slijedećem nastavku našog feljtona, obradit Poljsku depiliranu vadžajnu

ali kad smo već u finskoj evo jedne lipe finkinje



dakle možemo zaključit, Sisa je tu, ali nije na izvolte, nego vas zaskoči i samo zaključite da imate pola ajkie u kući

dakle nakon prva dva nastavka našeg feljtona, o sretnim i zadovoljnim nacijama, nameće se zaključak da je za sreću i zadovoljstvo nacije, najvažnije ne dat se zajebavat i odjebat antifašiste, jer inače ostanete bez muda


Post je objavljen 04.06.2019. u 10:44 sati.