Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

TO NIJE BILO NI MALO PRIMJERNO OD PROMETNOG POLICAJCA Ž.I. KADA JE SKRENUO U JEDNOSMJERNU ULICU DA BI SE PARKIRAO NA TRGU HRVATSKOG SOKOLA U BJELOVARU, ISPRED SPORTSKE DVORANE "SOKOLANA" !TO NIJE BILO NI MALO PRIMJERNO OD PROMETNOG POLICAJCA Ž.I. KADA JE SKRENUO U JEDNOSMJERNU ULICU DA BI SE PARKIRAO NA TRGU HRVATSKOG SOKOLA U BJELOVARU, ISPRED SPORTSKE DVORANE "SOKOLANA" !


Obavezni je smjer ravno i desno, jer na lijevoj strani na raskršću kružnog toga je jednosmjerna ulica. To kad se ide iz smijera Županijskog suda u Bjelovaru. Vidio sam danas (03.06.2019.) oko 19,30 sati kako jedan auto skreće u jednosmjernu ulicu, i to registracijskih oznaka Zagreb. Prvo što sam pomislio čovjek nije odavde i nije vidio prometni znak, ili je možda pijan...

Ali kad se je taj čovjek parkirao i izašao iz auta sa sporskom torbom u ruci, i uputio se je ravno u dvoranu, prepoznao sam prometnoga policajca Ž.I., kojega osobno znam jer je nekada sa menom radio u istom poduzeću. Ovo sam poslije telefonski stavio na znanje dežurnome policajcu u postaji policije u Bjelovaru. Koji je razlog; zašto sam reagirao na ovako ponašenje prometnog policajca, jer naše društvo u stihiji pliva u bezakonju...


Prometni policajac Ž.I. ponaša se kao pravi šerif na "divljem zapadu". Svi znademo da policija često zaustavlja građane u prekršaju na ugibalištu kod sportske dvorane "Sokolana". Ovaj policajac se je pokazao pravi primjer kako se treba ponašati... Ljudima prekršajcima u prometu policija ne oprašta prekršaje i nema prema njima milosti, neka se ovaj policajac sjeti kad bude nekome u prekršaju napisao kaznu - da bi sad trebao sam sebe kazniti.

Prometni policajac u civilu je morao sa svojim vozilom obići cijeli kružni tok, odnosno, obići oko zgrada da bi došao na mjesto gdje se je trebao parkirati, a on je skrenuo odmah u jednosmjernu ulicu. Kada sam Ja baš tada naišao sa svojim vozilom.


--------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 03.06. 2019. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 4933.


Post je objavljen 03.06.2019. u 22:23 sati.