Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

GOSPODIN MISLAV KOLAKUŠIĆ ZASLUŽUJE MOJE POŠTOVANJE JER ISTINSKI JE PAŽLJIV I ISTINOLJUBIV PREMA SVIM POŠTENIM LJUDIMA.GOSPODIN MISLAV KOLAKUŠIĆ JE DOKAZAO DA JE PRAVI ČOVJEK NA PRAVOM MJESTU, I UŠAO JE U EOROPSKI PARLAMENT, NA PRISTOJNI SE JE NAČIN OBRATIO I NA PROSTOJAN NAČIN SE JE ZAHVALIO SOJIM ČLANOVIMA. JA SAM ČLAN UDRUGE ANTIKORUPCIJE I PRIPOMOGAO SAM KOLIKO SAM MOGAO... DRAGO MI JE DA IMAMO JEDNOG IZ HRVATSKE PRAVOG ČOVJEKA U EUROPSKOM PARLAMENTU. A ČEKAM I TAJ DAN KAD GOSPODIN KOLAKUŠIĆ ĆE POSTATI PREDSJEDNIK REPUBLIKE HRVATSKE I KAD BUDE UVEO RED U SVE INSTITUCIJE NAŠEG DRUŠTVA.

Prijatelju, htio bih ti još jednom naglasiti, da je upravo tvoja uloga ključna u stvaranju bolje i pravednije Hrvatske. I veličastveni Velebit sazdan je od mnoštva malih čvrstih stjena. Svaki čovjek je bitan. Svaki glas je bitan. Podijeli ovu poruku s 5 svojih prijateljai time daj svoj doprinos u stvaranju bolje i pravednije Hrvatske.

Mislav Kolakušić,
Predsjednik udruge
Antikorupcije


Poštovanje, BRANKO STOJKOVIĆ

želimo Vam zahvaliti za sve što ste od sada kao član udruge Antikorupcije učinili (bilo da ste ste izašli na izbore, bili volonter, sudjelovali u kampanji, prikupljali potpise za kandidaturu, promatrali izbore, bili aktivni na društvenim mrežama) u promociji kandicacijske liste čiji je nositelj Mislav Kolakušić, predsjednik naše udruge. Bez vašeg zalaganja i vremena, ovakav rezultat ne bi bio moguć. Nastavljamo dalje, uvjereni da možemo promijeniti Republiku Hrvatsku. Od srca Vam hvala!

S poštovanjem,Mislav Kolakušić
Udruga Antikorupcija
Davora Zbiljskog 3
10 000 Zagreb
info@antikorupcija.hr
Tim Antikorupcija


--------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 01.06. 2019. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 4931.


Post je objavljen 01.06.2019. u 18:04 sati.