Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojeduhovnevjezbe

Marketing

"OMG...JIM HAS RISEN FROM THE GRAVE!"


O prethodnoj inkarnaciji Jima Morrisona sam već bio pisao, prije dvije godine. Postavlja se pitanje stoga, tko je naredna, odnosno sadašnja inkarnacija popularnog američkog pjevača. Ovo bi bilo dosta teško ustanoviti nekome, tko ne živi u Hrvatskoj, odnosno bivšoj Jugoslaviji. No, čak i oni koji su pratili svaki nastavak emisije „Tvoje lice zvuči poznato“ (između ostalih dobrih imitacija) nisu nakon izvođenja pjesme „Touch Me“ (pogledaj video) Marija Petrekovića mogli pretpostaviti da je upravo on utjelovljenje nekadašnjeg kult pjevača grupe The Doors, koji je umro 1970. godine, od predoziranja. Jedan je fan Doorsa napisao komentar uz video "Oh, my God...Jim has risen from the grave!"
Image and video hosting by TinyPic
U svojoj inkarnaciji iz 19. stoljeća Morrison/Petreković bio je, kao vojvoda Leopold II, vladar Toscane. Na tom položaju je zamijenio vojvodu Ferdinanda III [inkarnacija Massimo Savić]. Jim Morrison je bio sin Massima Savića, i zato ne čudi da se ponovno inkarnirao u Hrvatskoj, baš kao njegov nekadašnji otac. Vojvoda Leopold II imao je brojno potomstvo. Među njima uspio sam prepoznati inkarnaciju Tony-ja Blaira, koji se tada zvao Ludwig Salvatore.
U toj je inkarnaciji Morrison/Petreković imao dvije supruge. Prva od njih, Maria Anna je inkarnacija prve sadašnje Petrekovićeve partnerice, Tene Hasanefendić, dok je druga, Maria Antonia, inkarnacija Aleksandre Kramberger, ujedno i Pamele Courson, družice Jima Morrisona. Inače, numerologija se dobro slaže, tako da je ovo manje-više sigurna inkarnacija slavnog pjevača.



Post je objavljen 31.05.2019. u 18:15 sati.