Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Rubrika paranormalno





Ili su utekli u Minken, a neki su imali i nemilu anemiju

Jel se sića neko kako sam prije godinu ipo dana pisa da će se na idućim izborima birat između adezeja i desnice, i da će svi homoseksualci, Srbi, Jugosloveni i antifašisti glasat za adeze.


Daklen slika je u čast branitelja grada Zagreba koji danas slave svoj dan pa im ovom prigodom čestitamo, svim Zagorcima, Slavoncima, Dalmatincima, Ličanima, Srbima, Muslimanima, Romima, naravno Zagrepčanima i svima ostalima koji su branili domovinu, a živjeli su ili sada žive u Zagrebu.

Ovih dana mi je zabavno pratit medije, u kojima rade takvi glupani da su tek počeli pomalo shvaćat da ako napadaju anemičnog, da jačaju desnicu, a da od njihovi lieblinga s ljevice nema ništa, i sad ne znaju šta bi.

Ako napadnu anemičnog, koji je ka šta su oni iz al kaide oteli avijon i zapucali se u neboder, oteo adeze i samo je pitanje u šta će se zapucat, i ako anemični pane, i adeze se udruži s desnicom vrlo su blizu dvotrećinske većine, i mogu minjat ustav kako im se digne nježnik.

O tome da će doć do toga sam vam pisao prije jedno tri godine, šta se more provjerit u arhivi, pa su me proglasili fašistom, jer svak onaj koji normalno rasuđuje je fašista bar to je poznato.

Mislim ako vas još nešto zanima kako će bit, vi slobodno pitajte, naši smo pa ću vam reć.

Inače mogu vam ja i o tim vašim ljubavnim jadima reć sve šta vas zanima, ja to unaprid znan pa mi vas onda bude ža, dobro ne svih.

Problem je šta vi nećete da poslušate savjet, tvrdoglavi ste ka mazge, pogotovo vi ženske.

Fale mi Olja i Vivijana, ta nota iskrenosti koju obe imaju.

Evo recimo moja prijateljica Sarah be, koja je fatalno Zaljubljena u vlastitu ljubav prema nekome koga više nema, pa onda nemore ni zajebat, i zbog toga teško može ostvarit drugi kvalitetan odnos, ili recimo ona Neukrotljiva, njon san reka da nesmi tražit muške s hobijem za dječake, ti su jedini gori od onih šta traže žene u sebi, i šta ona napravi, bolje da ne znate.
U stvari ima i gorih od tih s hobijima, oni šta imaju kompleks od onog blogera Edipa, pa nerješene osjećaje prama vlastitim mamicama rješavaju preko drugih žena.

Šta ja znan, možda bi van bilo najbolje negdi drugo tražit dječke, ode nema baš puno sriće, ja sam zauzet, Tigiju vjera ne da varat ženu, Kupusa bi ubila Šefika da bilo šta pokuša, Domenico se sakrija, El dijablo je osim po Sloveniji počeja mantat i po Srbiji, pa je odma ispalo sranje na Kosove republjik, Dražen samo na spizu misli a i moral mu ne da, tako da samo Mek ostane, ovi drugi su ionako zakurac.

I šta da onda ja kažem, ako sam reka da zaslužujete sve što poželite, i da ne pristajete na manje od toga, a vi opet neki nježnik komplicirate, i onda se čudite, ne tribaju vam u životu likovi koji vam neće dat sve šta poželite, čak i ako ne tražite to od njih, ako ne virujete meni pitajte Purgericu.



Post je objavljen 30.05.2019. u 21:43 sati.