Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zbogom-pameti

Marketing

VAŽNO DA SI ŽIVA

Dobar dan svima vama dobre volje koji imate strpljenja čitati moje čudnovate dogodovštine cerekcerekcerek

Prvo svima se zahvaljujem što vam ipak malo falim ( ako je i laž meni godi ha ha ha) i riječima podrške cerek,
Htjeli ili ne postali ste dio mene ,dugo to sve sa mnom traje ,jer sam kao korov-oni ga šišaju a ja opet izrastemha ha ha u ostalom na kraju krajeva pa ja sam se skinula pred vama ha ha ha vidjeli ste noćnu moru pa me neki možda prate i zbog straha ha ha ha .
Toliko toga se izdogađalo ovih dana od operacije ...ali kaj da vam kažem.... , moj mozak o svemu kaj ne velimodmah nakon 5 min restarta ha ha ha i to je u stvari super , jer nekad kad ti ljudi nekaj prigovore i ako ne reagiram u tih 5 min boli me briga jer sam zaboravila kaj je to bilo smijehsmijehsmijeh, tak da sad sve grlim ha ha ha prijatelje i ne prijatelje ha ha ha di ćeš bolje..

Mlađi sin se zaljubio.. on ima curu koja mu je bogovski zavrtjela glavom ha ha ha i neka je , mali je bio ziher da će on biti taj koji bude bio nedostižna vjetrenjača ha ha ha ( svemu dođe mica na kolica...)

JOOOOJ ne znam da li sam vam ispričala vožnju taxijem od doma do bolnice Rebro još dok sam išla na zračenje haaaaa haaaa haaa. Po prvi put naručim ja taxi jer me nitko od mojih nije mogao voziti. .Dođe UBER, nutra mladi gospodin za volanom ja mu kažem kamo i krene vožnja a bogami krene i muzika... krv ti krvave rode sva sreća što sam sjela otraga,samo sam počela kliziti sve niže i niže na onom stražnjem sjedalu ha ha ha Frajer u najvećoj špici 15h navio CAJKE da grme mrtvu ti sablast - mene frka da me tko ne vidi iz tramvaja ili ne daj bože auta ha ha ha sreća imala naočale i neku maramu turban na glavi... kad nakon 5 min vožnje stiša on radio i krene spika pffffffffff ha ha ha počne on ;-JOOOOJ tu na ENTERU radio stanici dali objavu da nek se jave cure koje su ko DASKA i koja bu imala sreće da je odaberu njoj će platiti povećanje CICA ha ha ha -tako on bog mu pomogo pričao pa još dobrih desetak minuta o cicama i ženama koje imaju velike ili male i tak i o izboru ha ha ah a ja urlam u sebi od smijeha koji konj... u glavi mi misao kako ima sreće kaj nije naišao na neku ženu koja bi popizdila da je na mom mjestu, a meni bilo u stvari super kaj melje samo da ne trešte cajke ha ha ha . Kad približavamo se mi Rebru i pita on mene da zar sam bolesna kad idem tam- eh, eto mi prilike da ga zatiltam-to mi je kao munja prošlo kroz glavu …. baš mi je naletio ko budali šamar s tim pitanjem ha ha ha .Kažem ja ; da,...bolesna sam a on budala opet pitanje ; nešto opasno ili samo pregled ??? a jooooj to mu nije trebalo!!!! ha ha ha a ja lagano sa smješkom ; ma operirala sam karcinom obje DOJKE i OBJE SU MI ODREZALI pa sad hodam na zračenje( a jesam do daske iskoristila priliku da zabiberim) kad je on počeo mucati ha ha ha jooj...pa...joooj..žao mi je , nisam znao... JA sam mislila da ću explodirati od smijeha u sebi kak sam mu ga tutnula...tip mi se ispričavao skroz do samih ulaznih vrata u zgradu i bio je kao DUGA u svim krasnim bojama. Mislim si ja kad sam izašla; mali moj...nebuš ti više nikad pričal o cicama babama koje ti vele da ih voziš u bolnicu ha ha ha Naravno dala sam mu napojnicu jer je bome zavrijedio nakon mene siromak ha ha ha


Ak sam vam već to ispričala kaj vam ja mogu... ali meni jedino to nije isparilo iz glave jer sam se nasmijala kao nikad .Prvi taxi pa odmah prvo pa muško ha ha ha a to sam se sjetila jer sam na mob dobila ovo HA HA HA





HAHA HA kad me hoće onda HOĆE smijehsmijehsmijeh


Vili se sakrio od usisavanja smijehsmijehsmijehcerek





MALO S GRUNTA U KARLOVCU cerek







PUNO STE MI FALILI FAKATcerekcerekcerek ČITAMO SE wavewavewave







Post je objavljen 29.05.2019. u 15:51 sati.