Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

NOVINAR IZ BJELOVARA DAMIR ŠPEHAR JE NA SVOJIM INTERNETSKIM STRANICAMA "PIXELL.HR" OBJAVIO OVU VIJEST - BJELOVAR: IAKO JE ŽIV OSVANULE OSMRTNICE BRANKA STOJKOVIĆA, PREDSJEDNIKA ŠTIT-a.OVO JE ZAPLJENJENO ORUŽIJE U POLICIJSKOM PRETRESU KUĆE KOD ZDRAVKA OŽEGOVIĆA DJELATNIKA ŽUPANIJSKOG SUDA U BJELOVARU, KOJI SE SAD NALAZI U ZATVORU U BJELOVARU, A O DALJNJEM POSTUPANJU IMA SVE DALJNJE OVLASTI ŽUPANIJSKI SUD I DRŽAVNO ODVJETNIŠTVO U VIROVOTICI.

NOVINAR IZ BJELOVARA DAMIR ŠPEHAR JE NA SVOJIM INTERNETSKIM STRANICAMA "PIXELL.HR" OBJAVIO OVU VIJEST - BJELOVAR: IAKO JE ŽIV OSVANULE OSMRTNICE BRANKA STOJKOVIĆA, PREDSJEDNIKA ŠTIT-a.

https://www.pixsell.hr/agency/pxl-standard-news/bjelovar-iako-je-ziv-osvanule-osmrtnice-branka-stojkovica-predsjednika-stita-gallery-678277/Sjećam se kad po gradu Bjelovaru su osvanule moje osmrtnice što ih je netko polijepio, sa raznim uvredama... Tada sam podnesao kaznenu prijvu u policijskoj upravi u Bjelovaru protiv nepoznatog počinitelja. U tome slučaju mi je došao kući novinar Damir Špehar, i htio sa mnom obaviti intervyu. Ja sam novinaru Damiru Špeharu kazao da ne želim se javno o tome očitavati, a u koliko on bude objavio te smrtovnice da ću ga ja tužiti. Danas, (28.05.2019., sam oko 13,30 sati zamjetio na internetu da je novinar Damir Špehar objavio devet fotografija, tj. smrtovnica na kojima sam ja. Između ostaloga sam ovo stavio policiji na znanje...


--------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 28.05. 2019. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 4924.Post je objavljen 28.05.2019. u 13:29 sati.