Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darkrose89

Marketing

8

Pokušao sam isprati smrad iz sebe i svoju ljutnju što sam ponovno povrijedio ženu kojoj najviše značim. Ne, ženi koja me oduvijek voljela. Ponio sam se poput šupka dok sam ispalio to da sam ostao sam. Sranje, Ann je uvijek bila uz mene, nije obitelj ali ta djevojka mi nikada nije bila veća obitelj od svih njih . Morao sam popraviti stanje i sabrati se. Bože, izgledala je tako prestravljeno dok sam ušao u kuću. Njezine krupne divne oči su bile natečene i nove suze su ju preplavile. Da se srce može raspasti, moje bi u tom trenu umrlo od boli. Nisam mogao tako nastaviti. Ta jadna žena bi se mogla ozbiljno razboljeti i to samo zato jer sam ja slabić i budala. Ne vidim svijetlo pred sobom koje me svaki dan budi, toplinu koja me svaki dan grije niti dušu koja mi svaki dan daje novu snagu. Prokleto sranje...
Psovao sam na sebe a čeljust sam toliko jako stiskao da sam pomislio kako će mi popucati zubi. Oteo mi se životinjski jecaj i potonuo sam na pločice dok mi je topla vada ispirala izmučenu dušu. Mrzio sam suze a sada sam im dao na odušak da se kotrljaju niz moje upale obraze, da me zacijele. Ovaj put nisam plakao za izgubljenim nego za onime što sam mogao izgubiti. Trebalo mi je vremena da se saberem a tada sam dovršio tuširanje i obukao toplu odjeću. Teškim koracima sam krenuo prema boravku i zazvao svoje svijetlo.
-„Anđele...“- Ann je spavala sklupčana na boku. Njezin ranjiv izgled otrgnuo mi je komad duše i ponovno ga sastavio. Nisam ju želio probuditi pa sam tiho došao do nje i zajedno s dekom ju uzeo u naručje. Toliko je čvrsto spavala da nije osjetila promjenu kretanja. Nježno sam se nasmiješio i odnio ju u našu sobu. Spustio sam mu lagano poput pera i pokrio ju preostalom posteljinom a tada otišao s druge strane i priljubio se uz nju. Promjenila je položaj i svojim sitnim tijelom se pritisnula uz mene okrenuta licem prema meni. Složila mi se ispod brade kao malo mače i drhtavo uzdahnula. Moja ljubav prema njoj samo što nije eksplodirala. Poljubio sam joj čelo i zagrlio ju. Zagradio sam ju svojim tijelom kao da sam štit a ona je zadovoljno prela u snu. Osjetila me i bila je zadovoljna, ništa na svijetu mi trenutno nije bilo važnije od nje. Sumnjao sam da će se to ikada promjeniti. Njezina ljubav, samo njezino ponašanje je otvorila neku prečicu za koju nisam znao da posjedujem u sebi i nisam se namjeravao vraćati na staro. Gladio sam joj kosu i tijelo ali oprezno da ju ne probudim. Doslovce sam mogao vidjeti svjetlost kojom je zračila, baš poput nekog anđela.


***

Imala sam čudne snove koji nisu bili nikako povezani i imala sam teške muke probuditi se. Mrzila sam snove kada sam znala da sanjam ali nikako da se um odlijepi od toga. Kada sam napokon zatreptala dezorjentirano sam shvatila da nisam na kauču nego u krevetu i da me nečija toplina grije s leđa. Mozak mi se počeo buditi i sjetila sam se. Naglo sam pogledala na suprotnu stranu i oštro šapnula.
-„Tyler...“-spavao je mirno i spokojno a na usnicama mu je titrao blagi osmijeh. Nadala sam se da sanja nešto lijepo. Kada sam umirila podivljalo srce priljubila sam se uz njega i oprezno ga dotaknula po kosi.
-„Ljubavi moja, tako si me zabrinuo. Nisi sam zlato, imaš mene i uskoro ovo dijete će biti u tvom naručju, nemoj više nikada reći da si sam... Nisam nešto ali sam ti sada obitelj.“-šmrcnula sam osjećajno , preplavljena hormonima i ljubavlju. Kada sam spustila ruku na njegova prsa njegova je naglo reagirala i stisnula moju.
-„Povuci to što si rekla...“- rekao je hrapavo i polako otvorio oči.
-„Ty, oprosti nisam te htjela probuditi.“-pokorno sam rekla.
-„Povuci prve dvije riječi zadnje rečenice.“-pogled mu je bio tvrd a meni je zastao dah.
-„Ne razumijem...“-šapnula sam uplašeno a on me naglo okrenuo i nalazila sam se ispod njega. Poljubio me duboko i žestoko a tada naslonio svoje čelo na moje.
-„Ti si mi sve, anđele.“- promuklo je rekao i spustio ruku na moju kosu.
-„Tyler?“- zazvala sam ga tiho kada me priljubio uz sebe i samo zagrlio.
-„Ovdje sam malena, sve sam te čuo. Sve...“-držao me uz sebe a u meni se razlila toplina i nove suze su nahrupile u meni , od sreće i spokoja.
-„Imaš nekih posebnih želja?“- upitala sam ga i prislonila se na njegova prsa.
-„Nemam,samo da ste vas dvoje dobro,Bože tako sam ponosan na tebe.“-poljubio me u kosu a ja sam se nasmijala:
-„Čekaj dok rodim, onda budi ponosan.“- odmahnuo je glavom i sklupčao se uz mene. Bilo je tako divno držati ga u naručju.
-„Slušaj, imam prijedlog za tebe.“- rekla sam a on me pogledao snenih očiju prepunih ljubavlju.
-„S obzirom na situaciju i sve drugo ne namjeravam te požurivati za vjenčanje, mislim toliko toga se dogodilo i nitko te neće kriviti ako se i predomisliš.“- Tyler se trgnuo i namrštio se.
-„Nema šanse da ću odugovljačiti, ti si mi bila žena davno ali sam ja bio budala, oženiti ću te, tako mi svega. Biti ćeš samo moja.“- podignuo se na laktove i prodorno me promatrao. Crne oči su sjale nečim neprirodnim a meni je zastao dah. Bio je tako prekrasan. Nježno sam se nasmiješila i pomilovala ga po licu.
-„Onda u redu, samo sam ti htjela dati izbor.“- spustio je čelo na moje i šapnuo:
-„Ti si moj izbor Ann.“- bilo je to krasno čuti. Naglo sam ga zagrlila i nisam ispuštala neko vrijeme.
-„Bože, kako je ovo dobro...“-mrmljao je. Bilo je i više nego dobro. Dvije duše, toliko različite, jedna svijetla druga tamna, spojile su se u jedno i nitko i ništa ih nije mogao rastaviti.


Post je objavljen 28.05.2019. u 00:00 sati.