Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Matijin rođendan



Život se u sustavu kako je postavljen vrlo često uglavnom otaljava, bori se za opstojnost na radnom mjestu i ako nisi trgovac ili nešto slično, čeka se vikend i onda pomalo živi po svom. Dogode se onda tjedni kao prošli kad zbilja život na momente zablista kao lijep i zanimljiv, tad je fizički znatno napornije, ali se onda poslije u trenucima radnih pauza o tome priča ili se kao kod mene razmeće na blogu.
Prošli tjedan sam umjesto rutinskog posla utorak i srijedu od 0-24 doslovce vodio razredni izlet u Sarajevo. Puno toga se poklopilo za uspjeh projekta, odličan autobus (manje od tri godine) zahvaljujući valjda šefici agencije koja je vodila izlet, dobri i strpljivi vozači, izvrsno, gotovo savršeno vrijeme koje nas je pratilo, ovaj put sam bez greške, usprkos prigovorima zajedljivih, izabrao i svoju pratilicu, te učenice i dva učenika koji su se držali dogovora i sve je klapalo, zaboravio sam odličan hotel sa sobama s pogledom na grad koje smo dobili.
U subotu sam bio ponovo osuđen za jednu noć okrnjenog sna, Matija, naš stari drug, je slavio rođendan i okupili smo se kod njega. Ti rođendani postaju jedinstvena družilišta koja se pamte, ekipa daleko od prosjeka društva, evo nešto gledam skupnu sliku, od nas 11 koji smo ostali duže, nijedna opcija od onih koje su prošle u europski parlament nije vjerojatno dobila niti jedan glas, zaključujem po kasnom razgovoru o religiji, vjeri i politici, jedan je doduše rekao rekao da mu je u zadnje vrijeme blizak Isus, na što je odmah dobio komentar da bi zbilja trebao manje pušiti.
Slažem se s Grunfovim komentarom prošlog posta o svakodnevnoj jednoličnosti, no eto, ponekad se zalomi.
Ne slažem se s dodatkom komentara, da je nestajanje postova nekolicine od nas povezano s listama, nestaju valjda ponekad i od vas topova, sem jednog, a neki na freshu poput Ane i Modrine imaju sigurno više posjeta od dijela ovih coolera i topova. Ponavljam, a dokoni mogu mjeriti ako nemaju pametnija posla, da nas je troje, četvero najviše pogođeno i to vrijeđa, samo se o tome radi.


Post je objavljen 27.05.2019. u 10:03 sati.