Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

UHIĆEN JE DJELATNIK ŽUPANIJSKOG SUDA U BJELOVARU O SVEMU SE I DALJE ŠUTI, ČAK NITI GLASOGOVORNIK TE DRŽVNE INSTITUCIJE NE IZVJEŠTAVA JAVNOST O TOME., A SVE JE TO DOKAZ O BEZAKONJU I NEODGOVORNOSTI..


OVO JE ORUŽJE KOJE JE NAĐENO U PRETRESU KUĆE

UHIĆEN JE DJELATNIK ŽUPANIJSKOG SUDA U BJELOVARU O SVEMU SE I DALJE ŠUTI, ČAK NITI GLASOGOVORNIK TE DRŽVNE INSTITUCIJE NE IZVJEŠTAVA JAVNOST O TOME., A SVE JE TO DOKAZ O BEZAKONJU I NEODGOVORNOSTI...

Zdravko Ožegović nalazi se u zatvoru u Bjelovaru, prijetio mi je; da će me ubiti, da sam Srbin, i da ču plivati Savom. Lijepio je smrtovnice sa mojim imenom i prezimenom, ispred Županijskog suda u Bjlovaru, ispred pošte, palio svijeće, i na gradskoj tržnici i postavljao "smrtovnice" na mjesto za umrle, pisao blogove i otvarao na You Tube pod lažnim imenom svoj račun; te objavljivao videa sa prijetnjama smrću i raznim uvedama... Slao mi SMS poruke i pisma i nazivao iz javnih govornica... itd.

Sramotno je; kako se o svemu šuti i javno ne govori.... Uhićeni Zdravko Ožegović je bio djelatnik Županijskog suda u Bjelovaru, i o tome sam napisao več nekoliko članaka kako je imao pristup svim sudskim predmetima, te je snimao i krao dokumentaciju... I kako je trošio (u večernjim satima) državni fortokopirni stroj i papir,.., kad je štampao letke protiv mene i svuda ih po gradu lijepio...


Zanimjivo je; kad mi "nečiste osobe" nemaju što spočitati onda me se lažno optužuju i lijepi epitete da sam: "Srbin i Četnik" koji ovom hrvatskom društvu ne pripadam. I to je sve zato što piše istinu i želim čiste račune, i ne mirim se sa ovakvom bolesnom situacijom i ustaljenim društvom u Hrvatskoj. Jadno je to i bijedno i ne civilizacijski od takvih zaostalih primitvaca i zlotvora i štetočina..

Završio bi ovaj moj tekst sa anegdotom * zašto se netko "odgovoran" sere na moja ljudska prava?! Ili ste i Vi svi Zdravko Ožegović? Gospodo, đabe vam vaše obrazovanje, škole i fakulteti! Imate li vi imalo svog obraza?!

--------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 27.05. 2019. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 4921.


Post je objavljen 27.05.2019. u 05:21 sati.