Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Ne idi Gorane

Zadnjih dana se diže velika graja, jer neko šara plakate koje je okolo okačila stranka koju je osnova ratni zločinac Goran Hadžić, inače ranije istaknuti član Saveza komunista, pa onda SDP a, po nacijonalnosti Srbin, po vokaciji četnik, jedan od glavnih aktera progona Hrvata i masovnih egzekucija u Vukovaru i drugim slavonskim mjestima.

Najveću graju dižu vidioci imaginarnih ustaša na svakom koraku, kojima eto jako smetaju oni koji su ubijali Srbe, a vrlo su blagonakloni prema onima koji su ubijali Hrvate, koji sebe nazivaju antifašistima.

Svaki pravi antifašista, kao ja na primjer, koji ima imalo osobnog integriteta, tražio bi da se u ovoj našoj lijepoj zemlji zabrane obilježja, svih poraženih ideologija, i organizacije koje proizlaze iz istih, kako one ustaške, jednako tako i one jugoslavenske i srpske.

Eno dilu otkaze u Uljaniku, i još uvik se svi pitaju zašto je propa, prije nekog vrimena san gleda neki dokumentarac kako u Nemačkoj rade brod, veliki kruzer. Na gradnji je sudjelovalo 600 ljudi i napravili su ga za manje od godinu dana.
U ponosu hrvatske brodogradnje bilo je zaposleno 700 direktora velikih i malih managera, šta je još pogodnije za osnivanje terorističke organizacije nego šta smo neki dan vidili kod Hrvatskih voda, naime u Uljaniku bi se zbog većeg broja rukovoditelja mogle uspostavit manje a samim time i mobilnije ćelije sastavljene od jednog rukovoditelja i dva člana. Dodatna pogodnost bi bila šta bi se tako organizirani teroristi, mogli opremljeni istarskom putovnicom i cedeom Bore Drljače skrivat kod kooperanata kojih je bilo masu a bili su uglavnom iz Bosne i Srbije šta bi cilom projektu dalo internacijonalni karakter.

Šezdesetogodišnji Koprivničanin Mladen je prekršajno kažnjen, jer je puka šćapon trideset sedmogodišnjeg sina koji živi na Mladenovoj grbači, radi toga šta je trideset sedmogodišnji Goran po cili dan igra igrice, je li Goran zva plavi telefon ka žrtva roditeljskog zlostavljanja ne znamo, a možda i bolje da je tako.

Ona je stavila oni buket u neki ćup na srid stola, tako da Čovik ne more ni sendvić Napravit a da ga to ne uznemirava.



Post je objavljen 21.05.2019. u 19:41 sati.