Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

U BIBLIJSKAJ SMIRNI DANAS JE TO NAVODNO (U BLIZINI) GRAD IZMIR U TURSKOJ !U BIBLIJSKAJ SMIRNI DANAS JE TO NAVODNO (U BLIZINI) GRAD IZMIR U TURSKOJ !

Da vidimo što je do danas ostalo od vjere i "crkve u Smirni" o kojoj je govorio "anđeo - prvi i posljednji"? Ništa nije ostalo praiskonski "ni kamen na kamenu" a kamali nešto vidljivo.... Ali zato je zapisano: "poznajem tvoju nevolju i siromaštvo" e baš tako je ispalo na kraju. Tko je vjeran ostao da primi na kraju "vijenac života".

Ja vam sad kažem "danas" sve su to bile "lažne" kušnje, nagovaranja i obečanja.... Smirna je "mirišava smola" po kojoj se je nazvala začetnička crkva na tom području. Malo je toga ostalo vjerodostojno što piše u knjizi Biblija, do današnjega dana... Jedino je smola ostala smola, kao "tamnjan" o kojoj piše na više mjesta u Bibliji.

Smirna je bilo grčko mesto iz antike na sredozemnom moru na strateškoj točki na egejskoj obali Anatolije (pokrajina u zapadnoj Aziji). Od 1930. godine je na tom mestu sodobno tursko mesto poznano kao Izmir.


--------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 21.05. 2019. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 4906.


Post je objavljen 21.05.2019. u 12:40 sati.