Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljubavjejednostavnoljubav

Marketing

Razglednice


Dok je vani tmurno, kišovito i sumorno, razgovaramo o moru i ljetovanju. Vraćamo se u ona vremena kada smo već drugi dan kupovali razglednice i slali dragim ljudima. Da lijepi pozdravi stignu prije našeg povratka. Isto tako , i nama su razglednice stizale.Mi koji smo ostajali, s nestrpljenjem smo razglednice čekali. Utiske s putovanja na zajedničkim druženjima smo prepričavali.
Danas više putujemo, brzo na odredišta stižemo. Razlednice više ne stižu. Stižu slike svega onoga što se nas, ili njih, na putu dojmilo.

Salzburg




Zagreb noću


Vinoteka u Ljubljani


S jedne strane bolje, s druge pak strane, nama koji za razglednice znamo, nešto nedostaje.

Dok su još slova usvajali, prve razglednice, nevješto su pisali.



Danas im je to čudno. Čemu razglednice pisati, kad poruke i slike brže stižu? Kažem im , slike u galeriju slika spremamo. Poruke brišemo. Što je u poruci pisalo zaboravimo.
Ono na razglednici napisano... ostaje....



Bilo kako bilo, svi se mi vremenu (onom meteorološkom)i onom u kojem živimo, brzo prilagođavamo. Jučer je veći dio dana bilo lijepo i sunčano vrijeme. Proveli smo ga u šetnji. I „razglednicu „sam napravila...







Aqacity, neki ga zovu i „Varaždinsko more“, od centra grada udaljen je tri kilometra. U ovo vrijeme, idealno mjesto za prošetati i kavu popiti. Za najmlađe, tu je igralište s ljuljačkama i toboganima. Tu su i teniski tereni, igralište za mali nogomet, minigolf i odbojka na pijesku. Tu je, naravno i kupalište. Na manjem bajeru je raj za sportske ribolovce.....Za svakoga se ponešto nađe.



Post je objavljen 19.05.2019. u 22:39 sati.