Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/arachide

Marketing

Dan nakon Oldhama

Volim pratiti što radi mali Tommy Robinson - on je živa vatra, uza nj nikad nije dosadno. Neumoran. Čelična muda. Glava uvijek u torbi.

Žestoki pobornik Brexita, kandidirao se kao nezavisni za člana Europskog parlamenta za izbornu jedinicu Sjeverozapadne Engleske.

Gledam uživo što se danas događa u Liverpoolu: samozvani antifašisti ljude okupljene na njegovom predizbornom skupu bijesnim urlicima etiketiraju kao "Nacističko smeće!"

Jučer je bilo nemilih scena u Oldhamu, mjestu na području šireg Manchestera. Sama policija je, nešto iz naivnosti, ali više iz političke korektnosti, praktički dovela rulju od par stotina maskiranih muslimanskih momaka do mjesta Tommyevog predizbornog skupa, gdje su ovi po okupljenom lokalnom stanovništvu - obiteljima s djecom - počeli bacati što god im je došlo pod ruku.
Ružne ružne scene.

Evo kako su ovu sliku popratili mediji:


Clashes between supporters of the campaigner, whose real name is Stephen Yaxley-Lennon, and counter-demonstrators in Oldham, Greater Manchester took place on Saturday afternoon

Sukobi između pristalica Tommya (pravim imenom Stephen Yaxley-Lennon) i protuprosvjednika u Oldhamu, Greater Manchester, koji su se dogodili u subotu poslijepodne


Protuprosvjednika? Zbilja?

Rulja koja je doputovala iz čak 40-ak km vožnje udaljenog Halifaxa, nakon što se preko društvenih mreža danima otvoreno pripremala za nasilan sukob?

Što bi se još trebalo dogoditi?



Post je objavljen 19.05.2019. u 18:15 sati.