Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossovka

Marketing

I opet fulanac

Jeste gledali polufinalnu večer Eurosonga?

Jel se sjećate šta sam ja lani napisala vezano za tu temu - da nam treba veliki volumen koji može adekvatno odreagirat na sve eventualne nezgodacije? Sjetite se kak se Izraelka strmopizdila niz štinge silazeć sa bine i bome cura pobijedila. Mi smo i ove godine poslali sićušno biće, koje da padne ne bi ga sastavio konzilij ortopeda.
Jel se sjećate Izraelkine oprave? Turbošareno, sa šišmiš rukavima i miderom da se može navuć na frižider koliki je. Naš dečko bio u bijelom odijelu, ko da ide na prvu pričest. I još i njemu i plesačima naglavilo krila, pa se sad pametnjakovići u komentarima sprdaju da se eto pojavio hrvatski Ikar, da eto hrvatskog Viktorija Sikreta itakodalje itakobliže. Srećom ih nije uvaljalo u katran prije perja, ko braću Daltone u svakom stripu gdje su osvanuli.
Nekad imam osjećaj da na kineskom pišem. Pa jel iko može prenest moje impresije tam gdje treba, kolko godina ću ja još pisat jedno te isto?
Doista, nisam imala živaca gledat taj spektakl, tak da ne mogu iz prve ruke prenest dojmove o ostalim izvođačima. To se može gledat jedino pod tabletama protiv živaca, šta zbog samih pjesama, šta zbog oprava, šta zbog glasanja koje ide kasnije. Zna se da susjedi susjede obilato darivaju bodovima, a naš je Roko ove godine bio u grupi bez ijednog susjeda pa nam je i ta opcija propala. Da nam ne bi možda Šveđani, Danci il Norvežani dali bodove? Kako ne bi, jedva su dočekali taj dirljivi trenutak.
Među inima, pročitala sam i komentar da šta nije poslalo Lidiju Bačić da nek pjeva u Tel Avivu. Nema žena sad vremena pjevat, ona piše blog. ( Dobro, možda tu i tamo ode na neku gažu, al to samo ako je ponuda koja se al nikako ne može odbit. ) Lani su i ona i ova naša friško udana Maja davale izjave da kak bi one rasturile sve tamo. Za ta bi uprizorenja svaki gledaoc trebo bit kirurški sabran, obzirom na velebne stihove i melodije ko nuspojave njihovih interpretacija.

Kad bolje razmislim, najbolje ni ne slat više nikoga na Eurosong. Kak je krenulo, nagodinu bi naš predstavnik mogo izać na stejdž sa tačkama i fosnama, obučen ko za izgradnju pelješkog mosta. Ono, nek zna Evropa da smo u fazi radova. Il složit bend ko nekadašnji Village People - policajac, vatrogasac, čak i indijanski poglavica može proć jer se Vinetu snimo na Velebitu. Pa ak ni to ne prođe - e onda skupljaj kablove i više ne šalji nikad nikoga.




Post je objavljen 17.05.2019. u 20:46 sati.