Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ZAŠTO SE MORBIDNA MITOLOGIJA SAKRIVA - JA BI VOLIO DA KNJIŽEVNIK GORAN TRIBUSON NAPIŠE KNJIGU O SVOM (POKOJNOM) NESTAŠNOM RAOLU TIBOSONU.



ZAŠTO SE MORBIDNA MITOLOGIJA SAKRIVA - JA BI VOLIO DA KNJIŽEVNIK GORAN TRIBUSON NAPIŠE KNJIGU O SVOM (POKOJNOM) NESTAŠNOM RAOLU TIBOSONU.

Gorana Tribusona napisao je desetak romana. Inače Tribuson voli pisati i o perverznim stvarima i kriminalima... Zna se slikovito izražavati o "vlažnoj i vručoj stidnici, u kojoj plivaju spermi... itd. Ja sam pročitao nekoliko njegovih knjiga. Najbolja mi je bila knjiga; "Klasici na ekranima". Ali najbolje poznajem od Tribusonovih, nestašnog (pokojnog) Raola Tribusona, koji je prebio ciganjskog konja na tržnici do nesvjesti, i to za jednu pivu za okladu... Književnik i romanopisac bi mogao napisati i to; o silovanoj mrtvoj staroj ženi M.M. (86) za okladu na groblju sv. Andrija u Bjelovaru... A bilo je pravo čudo kad je Raoul u restoranu "Zvijezda" pojeo list Bjelovarac, i opet za okladu - za jedan karnister vina od 10 litara.

Da nisam vidio svojim očima kako je Raoul pojeo novine ja u to ne bi nikada vjerovao, Raoul je smotao list "Bjelovarac" kao palačinku i pojeo. I lik koji se je s njime kladio u taj tren je morao donesti karnister sa vinom. Vidio sam na starom gradskom bazenu kako je Raoul poje sendvić od jedne kile kruha, a u nutra je bilo brdo salame, i zatim je popio u tren oka pun sanduk piva i sa skakaonice se bacio u vodu kao "daska" i lupio. No, za okladu je Raoul odnesao iz svog dvorišta, tj. "klesarske radnje" spomenik na leđima od 200 kilograma, i to preko puta na groblje. U noći kad je došao pijan kući zaklao je psa od svog brata sa nožem. Mogle bi se tu ispričati brojne priče.


---------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 13.05. 2019. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 4886.



Post je objavljen 13.05.2019. u 02:56 sati.