Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

APSURD - PRODAJU NOVO IZGRAĐENU TRŽNICU ZA TRI MILIJUNA KUNA, A U NJENU GRADNJU JE UTROŠENO PREKO 100 MILIJUNA KUNA.APSURD - PRODAJU NOVO IZGRAĐENU TRŽNICU ZA TRI MILIJUNA KUNA, A U NJENU GRADNJU JE UTROŠENO PREKO 100 MILIJUNA KUNA.

Gotovo stoji napuštena 20. godina novo izgrađena tržnica u Frankopanskoj ulici u Bjelovaru. U tu propalu financijsku investiciju je "ulupano" 100 milijuna kuna. I do danas još uvijek skrivaju se kriminalne radnje od bivše vlasti u Bjelovaru i županiji BBŽ-u.


Za novu "napuštenu, plijesnivu i vlažnu" tržnicu cijena je spuštena na tri milijuna kuna. Tko je za to sve kriv? Hrvatska poštanska banka i dalje pokušava pronaći kupca za zgradu bivše tržnice u Frankopanskoj ulici koja nikad nije saživjela.

Zgradu s 1.832 četvorna metra površine prodaje tvrtka HPB nekretnine, a proces je započeo još 2015. godine s natječajem za iskazivanjem interesa. Prije nekoliko godina istaknuta je i početna cijena od 686 tisuća eura, dakle nešto više od pet milijuna kuna, no kupac je izostao. Stoga je cijena nedavno dodatno spuštena na tri milijuna kuna.

Novu tržnicu je gradila građevinska firma "GTP Graditelj d.o.o. Zagreb, kojaje otišla u stečaj. A nasljednica je te firme "ALORA Gradnja d.o.o. Šenkove, koja je isto otišla u stečaj. Največi je krivac za tu propalu invessticiju je bivša gradonačelnica HSLS-a i Saborska zastupnica Đurđa Adlešič, koja je bila i predsjednica nazornog odbora u Hrvatskoj pošti i banci.---------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 12.05. 2019. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 4883.


Post je objavljen 12.05.2019. u 23:51 sati.